tirsdag den 6. november 2012

Karolines Jubilæum

- og hun blev fejret med manere


For cupcakemafiaen og jeg var nemlig så heldige, at være inviteret til Karolines 50 års fødselsdag, og det sage vi naturligvis ikke nej til. Eller dvs. at det endte med kun at være en del af cupcakemafiaen der tog afsted, for Camilla kunne ikke og Sabina måtte desværre aflyse grundet en dum dum maling, som ikke lige ville helt som hun. Bitten, Line og jeg måtte jo så tage den store byrde det var, at spise for de to manglende kvindfolk, pyha jeg var mæt da vi kom til aften, for som I kan se på billederne, så blev der bestemt ikke sparet på noget. Wauw. 

Dagen startede kl. 15.00, hvor vi blev budt velkommen med den syndigste og lækreste æblelagkage og en velsmurt fødselsdagsbolle, hvortil vi fik et chokoshot m. flødelåg. Nåeh ja, så var der selvfølgelig også kaffe og the for dem (læs: især Bitten og jeg), som godt kan lide en god kop kaffe til lagkagen :)

Dernæst gik turen videre til en fin foredragssal, hvor Tove Færch tegnede og fortalte om Karoline og den store udvikling i løbet af hele "hendes" eksistens. Herefter fik sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal ordet, og gik igang med et meget spændende og tankevækkende foredrag. Meget spændende og lærerigt :) En lille pause var indlagt mellem de to foredrag, hvor der naturligvis også blev sørget godt for os. Her fik vi serveret en lækker sparkling mælkedrik (boblende koldskål m. mynte), og nøjh hvor var de lækre! YUM.

Efter de to foredrag var der arrangeret fødselsdagschampagne inden maden - denne bestod af en skæg blanding mellem champagne/boblevand og bubbletea. Meget skægt og helt nyt for mig :) Og så til det overdådige buffetbord - tjek lige billedet herunder!


Mmmh, se lige al den lækre mad - og dette er kun lige et uddrag af de mange billeder jeg fik nappet i løbet af dagen. Buffeten bestod af følgende lækkerier:

Appetizer: Tomattapenade, hummus, hasselnøddesmør og grydebrød
Forret: Maskeret blomkål med nypillede rejer og torskesalat m. rugbrøødschips
Hovedret: Enebærgryde m. bagt kartoffelmos og rodfrugtsalat m. andebryst
Dessert: Ostebord m. julefrugter og is m. kaffesirup
Kaffe/the og Sarah Bernhardt kager

Yes sir - jeg kan ikke skjule, at jeg var vild med det hele - lige med udtagelse af en meget meget styg ost, som altså smagte af sure tæer og kostald ! Fy for pyffer - det var ikke lige mig, men der var vist (ifølge Bitten og Line) ret god underholdningsværdi i mine forvrængede og mystiske ansigtsudtryk. Puuuh altså - det var hårdt for mig - specielt fordi jeg altså ikke er kræsen, men den der var virkelig styg!!!! Well, jeg trøster mig med, at jeg da i det mindste smagte på den stygge svend :)

Nå, men med eller uden oste-mareridt, så var det en super dejlig dag, som jeg sent vil glemme. Jeg fik hilst på skønne og nye mennesker, og vi var også så heldige, at sidde til bords med Rikke (pilles univers), Malou aka. Klidbanditten (klidmoster) og Louise (loui og bearnaisen), så det var rigtig skønt endelig at få sat ansigter på dem også :) Alt i alt en super skøn dag, hvor vi kunne køre glade og mætte hjem, og med rygsækken fyldt med gode minder, skønne indtryk samt en overdådig goodiebag, som indeholdte mange skønne Karoline produkter - bla. deres nye jubilæums kogebog var at finde heri - hurraaaa der skal kokkereres ekstra mange Karoline-retter nu :)

Tusind tak til Arla og Karoline for en fantastisk dag i et skønt jysk blogger-selskab :) 

2 kommentarer:

 1. Tak for sidst :)Det var mægtig hyggeligt :)
  Håber I kom godt hjem uden, at revne af mæthed - jeg var godt nok i lidt krise ;)

  ...og syntes jeg kunne lugte den "stald"ost resten af aftenen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for sidst :) Det var mega hyggeligt. Virkelig. Haha, vi kom rigtig godt hjem, men for pokker vi var mætte. Fiaten knirkede hele vejen hjem ;)
   .... og så knirkede jeg også lidt, for den ost lod mig altså ikke slippe.. Jeg havde seriøst mareridt om natten !!!!! Ydrkz...

   Slet