lørdag den 3. november 2012

Tørret pynt på glas

- en lille fin og spiselig detalje


For jeg er nemlig så heldig, at have en god veninde fra seminariet, hvis mor har en blomsterbiks med et væld af lækkerier. Deriblandt er disse små fine glas nemlig også at finde. Tørrede rosenblomster, tørrede blå kornblomster og tørrede morgenfruer - ååh jeg er fan. 

Freja (som min veninde hedder) havde nemlig lavet nogle hjemmelavede bounty'er for noget tid siden, hvor hun fint havde dekoreret dem med de smukke gule morgenfruer. Jeg var fan og spurgt jo straks, hvor hun dog havde hamstret de basser henne. Hun tilbød derfor at købe et ar glas med hjem, sidst hun var hjemme og hjælpe til i hendes mors biks, og voila - nu er jeg også blevet den glade ejer af de små lækre glas. 

Jeg har en masse planer med dem. De kan jo bruges som pynt på både kager, brød og cupcakes, men jeg har nu også en helt speciel plan om, at bruge en hel masse på julens konfekt. Iiih jeg tror det vil pryde både den mærke, den lyse og den hvide chokolade helt fantastisk. Hmm - måske jeg ville gøre klogt i, allerede nu at lave en ekstra bestilling, for jeg kunne godt gå hen og blive afhængig!!!

Well, hvis du også vil have fat i disse lækkerier fra Solhjulet, så kan de sikkert købes flere steder på nettet, men hvis du en dag er i nærheden af Bjerringbro, så kan du jo lige tage et smut ind omkring Blomsterbutik Guldregn og købe et par glas med hjem :) De koster 20 kr. pr. glas, så det er jo lige til at skære ud af budgettet :) 

Om lidt vil jeg sammen med Line og Bitten drage mod Århus, hvor resten af dagen skal bruges i selskab med en dejlig flok jyske bloggere. Vi er nemlig så priviligeret, at være blevet inviteret til Karolines 50 års fødselsdag, så nu skal hun dælme fejres med manere :) Hvad laver I på denne smukke og solrige november lørdag? 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja de er altså ret kære :) Uf jeg glæder mig til at tage dem i brug :D

   Slet
 2. SÅ fine! og anderledes til pynt end det vi er vant til...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig. Jeg elsker at der også kan komme lidt "sommer" ind over - også selvom det er til jule-lækkerierne :D

   Slet
 3. God idé - især nu hvor det er lidt for sent at lave dem selv :-D
  Må se om jeg kan finde dem på nettet på et tidspunkt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, gud ja - selvom jeg ikke engang selv har prøvet at lave andet end tørret roser ;) Men ja - du har ret. Det spreder sommer ind over den kolde tid - I LIKE :D

   Slet