torsdag den 24. januar 2013

Fridag til mig

- og det nydes


For som I kan se på ovenstående billede, så fik jeg mig en herlig morgenanretning. Jeg ved så alligevel ikke helt, om man alligevel kan kalde det en morgenanretning, for den blev først indtaget for mindre end en ½ time siden :) Wooops. Jaja, bimsen og jeg vil hygger på fuld knald idag, for vi har friiii idag. En meget tiltrængt fridag efter min mening, for de sidste tre dage har været en smule pressede. Praktikken har taget en del tid med både forberedelser og møder, og så fik jeg jo herligt besøg af Dorte fra Jeanne D'arc Living i tirsdags, og hertil hørte jo også en del forberedelser. Pyh! Det har været nogle skønne dage, men de har været lidt hårde også :) 

Derfor er der dømt total afslapning idag, og den startede allerede fra morgentunden af. Vi sov nemlig længe (no shit Sherlock), stod så op (meget mod vores vilje), hoppede i de vamsede og bløde natbukser, satte kaffe over, gik en kort og kold tur (selv bimsen gad ikke gå tur i morges, så vi løb hurtigt ind igen), tændte for radioen, lavede morgenmad og spiste den sammen i køkkenet (JA, Chillum er faktisk en hund), hvor solen titter hyggeligt ind lige nu! 

Æææh - det er hvad, jeg kalder en god start på dagen. Frikpresset appelssinjuice, skyr m. hjemmelavet æble müsli, vaniljesirup og passionsfrugt, kaffe, frisk pomelo, og et blødkogt æg! H-A-P-S, siger jeg bare! 

Må I alle få den dejlig dejlig torsdag :) 

4 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! Håber du får en dejlig fridag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget hyggeligt :) Jeg havde en skøn fridag, hvor der både blev slappet af, men også lavet lidt praktisk :) DOG i mit tempo - naturligvis ;)

   Slet
 2. Mmm, lige en morgenmad efter min smag. Håber du har haft en dejlig fridag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? :) Det tænkte jeg nok. Det var en super dejlig dag, som bimsen også nød i fulde drag :)

   Slet