torsdag den 7. marts 2013

Forårs nydelser

- og med god samvittighed


For idag kan jeg nemlig fejre, at praktikken og professions-projektet nu er fremlagt og bestået - yaahj! Det fejres derfor på altanen med en god kop kaffe, en lækker Lemon Bar, friske påskeliljer, sol i ansigtet, en solnydende hundebimse på skødet og ikke mindst med en dejlig ro og glæde i maven!

Dagen idag skal dog ikke kun gå med forårs hygge, men også en smule praktiske ting. En bunke vasketøj skriger nemlig også på at komme ud på altanen i det skønne solskinsvejr, samtidig med at en tysk-aflevering ligger lumsk og venter på mig. Derudover baksede jeg et par sure og klistrede svende sammen igår, som også skal luftes og fodres - nemlig en rug og en hvede surdej. Hurra der er gang i boble-processerne, hvilket jo by the way, er en af de eneste "sure" lugte, som rent faktisk lugter godt ;) 

Nå, men jeg vil nyde videre og måske nappe mig en lur iført jakke, tæppe og hund - god solskins-onsdag folkens :) 

6 kommentarer:

 1. Tillykke med overstået og bestået opgave :D Og skøøn måde, at fejre den på :) - er helt misundelig, når jeg bare har siddet inde i en forelæsningssal HELE dagen. Du burde lige være kommet forbi med en lækker lemon-snitte ;)

  Glæder mig til, at se mere til surdejene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tuuuusind tak søde :) Og ja, det var nemlig en ret så rar måde at nyde dagen på :) Puha, stakkels dig. Du skulle have været forbi altanen i Aalborg og nydt dagen med os i stedet :) Så havde du også fået dig en lemon-snitte - ingen tvivl om det :)

   Slet
 2. Stort tillykke med den veloverståede opgave :D Det må være en lettelse! Dejligt at du lige kunne få snust lidt forårsluft ind fra altanen mellem alle gøremålene ;) Håber tysk kommer til at gå godt og at surdejen ikke bliver ALT for sur ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Agnethe :) Ja det er en lettelse, men nu skal der allerede til at tænkes i bachelor og valg af fag, så en ny opgave venter forude! Pyh. Derfor blev mit lille puste rum i solen også nydt ekstra meget kan du tro :) Surdejen kan vist ikke blive mere sur - eller det skulle da lige være fordi, at den sure tysk-aflevering smittede lidt af på den :)

   Slet
 3. Skønne billeder - ungerne og jeg så vintergækker i dag på vores gåtur, men ingen af de små gule du har fotograferet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh er det rigtigt? Jeg har ingen vintergækker set i år - overhovedet :( Jeg må vist på jagt :) De små gule (aner ikke hvad de hedder?) har vi til gengæld mange mange af :)

   Slet