onsdag den 27. marts 2013

Pink Berry Granola

- sød og sur på en og samme tid (lidt ligesom piger)


En rigtig tøset og fin morgenmads-drysser, som kan peppe enhver morgenmads situation op. For at lave denne granola skal du starte i god tid, eller i hvert fald have god tid. Du skal nemlig igang med at lave din egen vaniljesirup, medmindre du vælger at blande granolaen med en anden smagsvariant. Det kan måske lyde en smule uoverskueligt, men det er det slet ikke. Vaniljesiuppen er nemlig lavet på et øjeblik, hvis du har sådan et i overskud ;) 

Opskriften og fremgangsmåde på vaniljesiruppen, kan I altid finde via dette link: hjemmelavet vaniljesirup.

Opskriften giver ca. 8-10 dl. granola

3 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1/3 dl. frysetørrede hindbær
1 dl. goji bær
1 dl. rosiner
1½ spsk. hindbær essens
1 dl. vaniljesirup

Bland havregryn oog sesamfrø sammen i en skål og vend blandingen rundt. Bland nu, i en anden lille skål din vaniljesirup og hindbær essensen sammen, og vend den rundt i blandingen med havregryn og sesamfrø. Bred nu massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag blandingen ved 100 grader i ca. 20 min. 

Lad din granola køle helt af, og tilsæt som det sidste rosiner, goji bær og de frysetørrede hindbær. Bland hele massen sammen og kom den på tætlukkende glas, eller drys det med det samme udover din morgenskyr, yoghurt eller ymer! Uuuhm.
Note: en lækker sød og tøset granola, som gør det til en leg at spise morgenmad (specielt hvis man i forvejen har det lidt stramt med den slags). Den dejlige kombination af sødt og surt giver et dejligt friskt pust ovenpå en ellers tarvelig omgang natural skyr ;) 

GOD MORGEN :) 

4 kommentarer:

 1. Ser ellers super lækkert ud. Perfekt til en god brunch :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop - lige min tanke ;) Og så pynter den jo samtidig, med sine fine flotte røde nuancer ;)

   Slet
 2. ai for en lækker drys og LUKSUS:-) Jeg skal også snart lave musli med Samsø Havregryn... god påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er lidt luksus, OG LÆKKER ;) Uhm ja - se det er jo også en ret lækker luksus du har der ;) Jeg er sikker på, at den også kommer til at sidde lige i skabet ;) Hjemmelavet Müsli er bare bedst!

   Slet