torsdag den 25. april 2013

2x fødselsdag

- i det lille hjem


Herhjemme er d. 25 april nemlig en ren festdag - for der fylder både Peter og Chillum år. Chillum bliver idag hele 5 år, og jeg kan slet ikke forstå, at tiden er gået så stærkt. 

Well, når der er fødselsdag betyder det naturligvis masser af hygge og kærlighed. Jeg vækkede derfor begge fødselarer i morges med morgensang og et veldækket morgenbord, hvor der efter Peters hoved (og Chillums), absolut ikke manglede noget. Peter havde egentlig snakket om, at rundstykker fra bageren ville passe ham fint, men da jeg havde tiden til at kræse i køkkkenet, så blev det altså hjemmebag. 

Der blev derfor serveret en god portion fine morgenbrød, samt en stak amerikanske vaniljepandekager med jordbær og nutella til :) Opskrifterne bliver I naturligvis ikke snydt for, så hold øje med bloggen de næste par dage ;) 


Chillum derimod, ja hun har altså ikke fået nutella, men et par pandekager og nogle skiver ost røg der da vist i svinget ;) Jaja, man har vel kun fødselsdag én gang om året, og det skal nydes ;) Chillum er jo vores lille baby, så selvom man kun er en lille hund, så skal man naturligvis stadig have gaver - OG KAGE ;) Det fik prinsessen så i form af lækre godbidder, og så har hun tilmed fået sine helt egen "shake & bake" muffins m. vaniljesmag - lavet til hunde. Ja jeg kunne altså ikke stå for dem, så nu glæder jeg mig til at se, om det bliver en succes ;) Hun har allerede vist meget stor interesse for den, så mon ikke de ryger ned. Det er jo trods alt spiseligt ;) De skal selvfølgelig bakses sammen senere og prydes med alskens hundegodter og lys på toppen - det hører sig jo til - hund eller menneske ;) 

Resten af dagen idag skal nu stå på ren fødselsdags hygge, og fødselsdagsgave-indkøb, for da Peter ikke har ønsket sig noget specifikt, så skal han selv med ud og shoppe den idag :) Senere skal der også bages hveder (og hunde-muffins), som skal med hjem til svigermekanikken, der i aften har inviteret de to fødselarer (incl. mig) til aftesmad og yderligere fødselsdags hygge :) Her får Chillum naturligvis lov til at dele ud af sine kager til hendes allerbedste hundeveninde, Sussi. Haha, snak lige om forkælede hunde!? Sikke en fest det bliver ;) 

14 kommentarer:

 1. Den både du sætter billederne sammen på, ser simpelthen bare så lækkert ud! Jeg er vildt med at man kan fornemme stemningen, og se mange ting i bare et billede, istedet for mange billeder på række ned af. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt du kan lide det Charlotte ;) Men da jeg går en hel del op i kvaliteten af og på mine billeder, som desværre bliver en hel del forringet af at blive sat i collager, så bliver opskrifter og billederne hertil ved med at komme som enkelt billeder på en lang række ;)

   Slet
  2. Det er skam også fedt nok af det ikke altid er det samme! :o)

   Slet
  3. Hvis ikke det er en hemmelighed, hvordan laver du så collagerne?

   Slet
  4. Ork, det er ingen hemmelighed. Jeg laver dem i PICASA :)

   Slet
  5. Mange tak, så vil jeg nemlig til at lege lidt med mine egne billeder også! :o)

   Slet
 2. Tillykke med mand og hund :o) Håber I alle får en skøn dag... den lyder næsten som om, den ikke kan blive andet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde :) Den har været herlig ind til nu, så vi satser bare på, at den fortsætter sådan ;)

   Slet
 3. Tillykke med de 2 samlevere! - Jeg deler dag med dem, så vores hjem er fyldt med duften af nybagte boller og rød/hvide flag...Jeg bliver fejret i aften samt lørdag, så min blog kommer også til at summe af opskrifter, gaver og fødselsdag de næste par dage :)

  God weekend!
  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Riks :) Og selv et stort tillykke til dig også ;) Det er en smuk dag at fylde år på idag ;) Godt det ikke blev til snestorm, for den må du også have oplevet på din fødselsdag engang for en del år tilbage!? Gemalen herhjemme fortæller i hvert fald stadig om den ;)

   Uuhj, jeg må ind og lure hvilke lækkerier du tryller frem ;)

   Slet
 4. Tillykke med de to heldige fiduser, der bor sammen med dig! Jamen altså hvor har du kræset for dem - det må være skønt at vågne op til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrrk det var sødt sagt, og tak! Jeps, de er blevet kræset så rigeligt for, og nu er de gået kolde under dynen ;) Det er hårdt at have fødselsdag og blive vartet sådan op åbenbart ;)

   Slet