mandag den 6. maj 2013

Jeg har ombestemt mig

- vedr. det der instagram


For måske husker I, at jeg for noget tid siden valgte at gøre jer opmærksom på, at jeg altså havde taget en beslutning om, at holde min profil på instagram lukket. Det har jeg altså ændret mening omkring nu. 

Jeg har nemlig fået en pokkers masse anmodninger sidenhen, og flere af mine venner har også nævnt, hvorfor jeg ikke bare lader den stå åben, så de folk der nu vil følge med, kan få lov til det. Før hele denne snak, var mit svar jo, at jeg gerne ville holde mig en smule privat, lidt ligesom jeg gør det (og hele tiden har gjort det) på Facebook, men efter en lille rundtur i mit galleri på instagram nåede jeg altså frem til, at jeg egentlig ikke havde helt så mange private billeder derinde, som jeg lige gik og troede. Mit galleri består nemlig mest af alt  af billeder af mad, kage, Chillum, kage, kaffe og så lidt mere kage, så nu skal I andre altså ikke længere snydes :) 

Derfor vil jeg med glæde i stemmen fortælle jer, at min profil på instagram nu er åben, og at I kan følge mig der, hvis I lyster :) 

Jeg hedder: krissercookiecrumble

Jeg håber at "mødes" med jer derinde :) Må I alle have en dejlig dejlig solskinsdag :) Herhjemme nydes den i fulde drag med kaffe på altanen og en rugende solsorte-mor, der passer så godt på sine fine æg lige bag mig i altankassen ;) Iiiih det er da hyggeligt ;) 

2 kommentarer:

 1. Hihihihihi ja, man har vel en mening til man får en anden. >Selv synes jeg instrgram er rigtig hyggeligt...

  Hyggehygge
  Marianne og ja jeg hedder mariushygge der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop :) Lige mine ord :) Og ja, instagram er nemlig mega hyggeligt :)

   Slet