tirsdag den 7. maj 2013

Middag hos Coco & Co

- men ikke hvilken om helst middag


I går var Cupcakemafiaen nemlig samlet hos Camila, hvor den stod på dejlig mad, men ikke hvilken som helst slags mad, og denne gang ikke særlig "mormor"-agtig, som Camilla ellers så venligt (og oftest på vores opfordring, fordi hun er en knag til det) plejer at servere for os, for denne version var nemlig yderst sommerlig, über skøn og lidt mere "moderne". Som I sikkert kan se på billederne, så var det en herlig herlig hovedret vi fik serveret, og endda en dejlig let og meget sommerlig ret, nemlig vietnamesiske forårsruller og dertil fik vi en virkelig lækker nudelsalat m. peanutsauce. Uuuhm. Lige noget for mit peanut-elskende hjerte - og mave. 

Der var simpelthen alt, hvad hjertet kunne begære, for der var både ærter, bønnespirer, hjemmeavlede agurker, gulerødder, kinakål, peberfrugt, store lækre rejer, and, kylling, peanuts, glasnudler og 2x dyppelse. Oooohj manner - der manglede virkelig intet, og ja - der var næsten for meget af alt det gode fyld, for faktisk lykkedes det næsten ingen af os, at fremtrylle en "pæn" rulle, fordi den var så stop'fyldt med alt for mange lækkerier ;) 

Well, spises det kunne den med største fornøjelse, men pæne og foto-egnede blev de altså ikke, og netop derfor må I lige nøjes med et close up billede. Jeg håber Camilla får lagt nogle finere billeder op af retten en af de kommende dage ;) Haha! 

Hvad der så afsluttede aftenen helt perfekt var, at vi fik den LÆKRESTE isdessert so far! Nøøøøjh. Og jeg som ellers ikke er den helt store isspiser, ja jeg blev da i et kort øjeblik omvendt. Guuuud manner, jeg har seriøst drømt om den i nat!!!! Nå, men nu kan jeg da vist heller ikke holde spændingen mere, den lækre dessert bestod nemlig af en kæmpe S'mores Icecream Sandwich, og den var virkelig virkelig himmelsk. Intet mindre. Måske vil nogen synes, at den var lidt stor i det, men dertil kan jeg kun sige, at den var HELT tilpas  i størrelsen :) Uuuuuhmummenuuum... #fingerlickingoooood.....

I kan derfor godt glæde jer til, at finde de lækre opskrifter inde hos Camilla! Én ting er også helt sikkert, og det er, at så snart de S'mores Icecream Sandwich bliver lagt op, så skal jeg i en hulens fart have dem kreeret. Gooosh! Peter bliver også ellevild - i'm sure... 

Jeeps, vi gjorde det altså igen. Endnu en virkelig hyggelig aften med godt selskab og dejlig mad. Dejligt at se jer igen piger, og endnu en gang tak for henrivende mad Camilla :) 

4 kommentarer:

 1. Ser hyggeligt og lækkert ud. Jeg kunne godt tænke mig, at der var lidt flere madbloggere i mit lokalområde, så jeg også kunne holde sådan nogle aftener :-)

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også (som altid) super hyggeligt, og meget meget lækkert ;) iiiih ja, det kan jeg godt forstå. Hvor er det nu, du er fra, Anne?

   Slet
 2. Tak for i går - det var nemlig bare SÅ hyggeligt :o)

  Jeg beklager den manglende mormor-mad - det skal jeg nok lave om på til næste gang ;o) Men jeg synes nu heller ikke, at gårsdagens menu var så ringe endda - især desserten, saaaavl :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, det var SÅ hyggeligt :)

   Hahaha, nej nej nej - det skal du sørme ikke beklage, slet ikke. Det var enormt skøn mad, som jeg slet ikke ville have været foruden, så det var så perfekt planlagt :)

   Seriøst, den dessert - jeg drømmer STADIG om den!!!!

   Slet