fredag den 17. maj 2013

Mor's Dag Brunch

- en lidt forsinket udgave


Var nemlig hvad jeg forkælede min mutter med tidligere idag, og der er naturligvis en helt god grund til, at hun først blev forkælet idag. For i søndags hvor der jo var Mor's Dag, der var vi inviteret til min onkels fødselsdag, og samme dag (faktisk et par timer inden postkassen blev tømt, hvori indbydelsen befandt sig) ja der havde jeg inviteret mutter på brunch. En hurtig sms blev dog sendt afsted, og brunchen blev så fredeligt flyttet til idag :-)

Jeg skriver i denne uge (fra i onsdags til onsdag næste uge) eksamensopgave i pædagogik, så egentlig burde jeg havde brugt dagen på at skrive videre, meeeeeen man kan jo heller ikke sidde med hovedet nede i bøgerne hele tiden. Jeg så derfor en fin anledning til opgaveskrivningens første overspringshandling, så brunch blev der altså lavet - endda i stor stil ;) 

For til sådan en brunch hører der sig jo en god mængde mad, og når man som blogger skal afholde brunch for hundredesyttende gang, så skal der også kreeres lidt nyt.

Vi fik naturligvis en omgang skyr m. coffee granola og lidt jordbærcoulis som starter. Dernæst lidt brød m. god ost og lækker chokolade'spread til, men her havde jeg altså snydt lidt. Ikke fordi der ikke var hjemmebag på menuen, for det var der skam, men fordi det jo var nedfrosset hjemmebag, som så blot blev tøet op og lunet i ovnen. Der var to forskellige slags brød, nemlig disse Go'morgen snegle, samt disse Kernebrud m. surdej.

Herudover havde jeg lavet et par æg/bacon muffins til hver, hvortil jeg serverede et par små, lækre og krydrede pølser, som virkelig kan anbefales til brunch, da de er knap så fede som alm. brunch pølser, samtidig med at de er let krydret, og på den måde pifter lidt ekstra op. 

Lidt dessert skulle der naturligvis også være, og her kommer det "nye" indslag så ind i billedet, nemlig en stak Red Velvet Pancakes. Jeg har længe luret på de lækre svende, og idag skulle de så kreeres. De smagte herligt, og i løbet af de komende dage smider jeg opskriften ind til jer :) Vi fik desuden en lækker hyldebærsirup til, som jeg også baksede sammen den anden dag. Den skal I naturligvis også nok få opskriften på snarest, men lige nu skal der altså lades op til lidt aftenskriveri på opgaven ;) 

4 kommentarer:

 1. Øj, hvor lyder det som en lækker brunch menu - er sikker på, at din mor følte sig aldes forkælet! :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var heller ikke helt dumt ;) og jeg synes da, at hun gav udtryk for, at hun mere end godt tilpas ;)

   Slet
 2. Hold fast hvor ser det lækkert ud. Det kan da kun vække lykke at blive inviteret på sådanne herligheder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en ret god idé ;) Og ja, den kære mutter virkede nu også ret glad for invitationen. Og så gik hun jo både glad og mæt hjem. Win win :)

   Slet