lørdag den 1. juni 2013

En dag i kærlighedens tegn

- er hvad den står på idag


For jeg skal nemlig til bryllup, og jeg glæder mig helt sindsygt! Min kære veninde Marie og hendes forlovede (ja det er de jo trods alt stadig indtil kl. 14.00) Mads, skal nemlig love hinanden et smukt "ja" senere idag! 

Vielsen starter kl. 14.00, og derefter går turen til reception med en garanteret lækker bryllupskage, hvorefter vi bliver fragtet videre til festlokalerne, hvor hele festen skal afholdes - hurraaaaa! Jeg har valgt at stole på vejrguderne i anledningen af denne fine dag (så den morgenregn der har hærget over Aalborg her til morgen, den skal bare holde sig langt væk fraaaa nu af),  og har derfor våget mig ud i en noget så frisk og fin sommerkjole - i gul ;) Oh yes - det var derfor jeg lige skulle et smut i spraytan den anden dag, you know ;) 

Nå, men udover lige at pakke det sidste til håndtasken, så er jeg sådan set ved at være klar. Håret er sat,  smykkerne er placeret, neglene er lakeret, makeuppen er lagt, the dress is on, stilletterne er på, ris-poserne er pakket, kortet er skrevet og gaven er købt og klar! 

Om jeg er klar til en dag i kærlighedens tegn!? Oooh yes I am! - og jeg glæder mig helt viiildt :) Hvis I vil updates med en garanteret billedspam i løbet af dagen, så kan I jo altid fange mig på Instagram: krissercookiecrumble :)

Må det blive den smukkeste og kærligste dag på året <3 

4 kommentarer:

 1. Ville skisme gerne have set dig - brun samt gult - WAU
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. iiiih hvor er du sød Charlotte :) Har du ikke en bruger på instagram!? I så fald kan du følge mig derfra, og der er der da et bette billede eller to af mig, med kjolen på ;)

   Slet
 2. Endnu et smukt foto af dig - hvor er du SMUK:-)
  Hi hi jeg er altså gift:-)Men derfor kan man godt rose andre for deres udseende.
  Mange hilsner
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, tak tak Charlotte :)

   Hahahaha, du har helt ret - og så er du jo heldig med, at jeg elsker komplimenter ;) Muahahaha! :D

   Slet