søndag den 28. juli 2013

Pink 'Baby Shower' Cake

- fyldt med sommerens godter


Denne kage er nemlig lige blevet afhentet, og skal om ganske kort tid (forhåbentlig) overraske og glæde en skøn flok damer. En af mine veninders veninde skal nemlig have en lille pige, og i den anledning ville de afholde et baby shower for hende. 

Min veninde Louise spurgte mig derfor, om jeg ville kreere en lille kage til 'festen', og det kunne jeg da ikke sige nej til :) For selvom jeg efterhånden gerne snart vil prøve kræfter med andre farver end pink (læs: de får dælme alle sammen piger), så afholdte det mig ikke fra, at gå all in på det lyserøde tema endnu en gang ;) 



Kagen er lavet på en omgang skønne og svampede chokoladebunde, delt i fire bunde og med tre lag fyld. De to af lagene er nutella og en blanding af flødeskum, creme fraiche,vanillesukker og flormelis, hvor det sidste lag er hindbærmarmelade og jordbærmousse. Den selv samme jordbærmousse er kagen smurt op med, og på toppen er en god solid bunke friske kirsebær placeret. 

Til sidst er kagen drysset med lidt forskelligt krymmel - lyserødt naturligvis - og det samme i bunden af kagen. En lille flagranke blev det også til, og den blev sat fast på et par papirssugerør - også i lyserød - og dernæst stukket forsigtigt ned i kagen. 



Og nu håber jeg bare, at denne lille 'cutie pie' falder i damernes smag. Der er i hvert fald ikke sparet på sommerlækkerierne og bestemt heller ikke på kalorierne, så mon ikke den kan skabe lidt ekstra glæde? :)

Mit job er i hvert fald gjort, og nu vil jeg holde søndag med STORT S! Dagen igår gik nemlig med en masse bil-os og benzinlugt i Ørnedalen i Sæby, hvor min svoger skulle kære ræs. Dernæst hjem i bad for så at køre videre til min kære farfars 85 års fødselsdag og så op tidligt i morges for at kreere kage. I morgen står den så på morgenhygge med et par herlige damer, så når kaffen er drukket ud, er det i den grad sofaens tur til lidt opmærksomhed - den har været en del forsømt, kan du nok se ;) 

Må I alle have en dejlig søndag - og Mary - hvis du læser med herinde, så håber jeg, at pigerne fik hygget godt omkring dig og at kagen faldt i god jord ;) 

12 kommentarer:

 1. Ej, nogle flotte billeder. Og ja, en lækker kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak :) Og ja, sådan en kombination går man jo nærmest aldrig galt i byen med ;)

   Slet
 2. Nøj den ser lækker ud. Jeg bagte jo græskar rugbrød i går efter din opskrift -men jeg oplever at det meget let går i stykker, når jeg skærer i det. Og jeg venter selvfølgelig med at skære i det til det er helt afkølet. Gør jeg mon noget forkert eller kan jeg tilsætte noget i dejen, så det hænger bedre sammen? Æg? Frøskaller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan også tro, at den kommende mor var tilfreds ;)

   Okay, det lyder godt nok mærkeligt? Det er ikke fordi, at det ikke er bagt nok så?

   Slet
  2. Den fik 1,5 time, så umiddelbart ikke - men jeg skal måske prøve at bage den i 5-10 min mere...

   Slet
  3. Hmm. Det lyder godt nok mystisk. Prøv en 5-10 minutter mere, og ellers ved jeg ikke lige hvad du skal gøre! ?

   Slet
 3. Hvor er det bare en skøn kage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Frk. Friis :-) Den vakte også stor glæde ;-)

   Slet
 4. HOLD NU OP! Sikke en kage og sikke nogle billeder - topklasse :) Jeg vil også ha en baby... Og en kage....

  SvarSlet
  Svar
  1. MANGE TAK søde Carina :) Haha, jeg lover dig, at jeg nok skal kreere sådan en kage til dig og dit baby shower ;) KOM NU MED DEN BABY SÅÅÅÅ :D

   Slet
 5. Wauw, wauw, wauw :D Det var da den fineste, lækreste, skønneste tøse-kage, søde :) Ja tak, så vil jeg gerne have en baby, hvis den kage følger med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih tak altså, sødeste du! Og ja, den er da tilpas tøset, hva? :) Haha. Baby = kage, så kom nu med de unger for pokker da ;) Jeg tager dig på ordet nu ;)

   Slet