fredag den 26. juli 2013

Bloggerne samles

- efter en alt for lang pause


Igår var det endelig blevet tid til, at Cupcakemafiaen igen skulle ses. Denne gang var det Line der var værtinde, for hendes fine nye hus (og mad lavet i det lækre køkken) skulle jo lige indvies af fotoklanen :) 

Og det blev det. Line havde lavet en lækker og let sommermenu. Lækre kyllingespyd m. ananas og chorizo, en skøn salat (lidt ala coleslaw) og et vildt lækkert brød m. vindruer i. Uuhm. Det smagte skønt, og menuen var helt perfekt til det lune og sommerfine vejr. 


Efter at have slået mave i en rum tid, og den lille skønne Dexter (som jo også blev vist frem for mafiaen for første gang igår) var faldet til ro, så skulle desserten indtages! Lækre lune Briocher, stopfyldt med lækker nutella-gelato, en syndig chokoladeSOVS, friske jordbær og knasende topping. GOSH! En meget glad, tilfreds og mæt mafia var at finde i sofaen kort tid efter :)

Og pixi!? Ja hun var ikke til meget sjov og ballade igår, for når både falsk drægtighed og varmen sniger sig ind på sådan en lille pelset sag, så er der altså ikke meget der kan lokke! Lidt nusning blev det da til, for selvom man kun er en lille hund, så ved man da godt, hvordan smør det smager ;)

Tak for en dejlig aften I skønne damer! Det var SÅ dejligt at se jer igen...

4 kommentarer:

 1. Nøj, det ser bare (som altid) vanvittigt lækkert ud - var der overskud, modtager jeg gerne en doogiebag med rester!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det virkelig også Anne :) Mht. doogiebag, så er jeg ikke sikker på, at der var meget tilbage. Vi plejer at være ret gode til at rydde op (som man siger) :)

   Slet
 2. Er du bims det ser godt ud! Hvor er det dog irriterende, at jeg ikke må spise sådan noget lige nu - ellers var den dessert der kommet på menuen straks!
  Lækre billeder som altid søde ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh manner. Du MÅ og SKAL virkelig gøre dig selv den tjeneste, at lave sådan en dessert en dag! Det fortjener ALLE :D

   Slet