torsdag den 12. september 2013

12.09.1989

- er fødselsåret 


Og det betyder, om jeg vil det eller ej, at jeg idag er blevet et år ældre! Ak ja - hvad kan jeg sige? Jeg ældes naturligvis med ynde OG KAGE! :) Måske er det i virkeligheden kagens skyld, at det at blive ældre, ikke er helt så slemt alligevel. Og ja, det bliver da helt sikkert værre med årene, for jeg er jo stadig så ung så ung, men det må jo så bare betyde, at desto ældre man bliver desto mere kage må der indtages! TJEK! :) 

Nå, men de der 24 år de skal jo fejres lidt. Min dag startede derfor med gaver på sengen fra Peter og Chillum, og efterfølgende var der dømt både hygge, men også lidt undervisning. 

Min skoledag startede nemlig først kl. 12.15, så morgenen blev udnyttet til fulde med min bedste veninde Maj, som havde været så sød at placere hendes fridag på min fødselsdag! Hun kom forbi til morgen-hygge, med både sang, flag, gave, blomster, brunsviger, kakao og romkugler. OH YES! Der var så absolut dømt fødselsdags-hygge, og jeg skulle kun stå for hjemmebagte boller! TJEK :) 

Nu er jeg så landet hjemme igen efter et par sene hjemkundskabstimer, og skal så småt til at gøre mig klar til aftenens strabadser. Peter har nemlig bestilt bord på Flammen i aften, for det har vi endnu ikke fået afprøvet endnu. Jeg glæder mig :) 

18 kommentarer:

 1. Så er det din fødselsdag og så skrev jeg ikke engang tillykke. Kunne da egentligt godt huske du havde fødselsdag 10 dage før mig og så glemte jeg alligevel at ønske tillykke. Så stort stort tillykke og masser af hurra råb fra mig til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, aaahmen søde Bianca, man kan jo ikke huske på det hele :) Du er SÅ tilgivet ;) OG TAK :) Jeg havde en dejlig dag :)

   Slet
 2. Wuhuuu! Stort tillykke! Og husk, at 24 er ingen alder ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaak søde :) NETOP! Jeg husker SÅ meget på det ;)

   Slet
 3. Tillykke med i dag. Det er en rigtig god dag at have fødselsdag på, også når alderen hedder 36 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Elin :) Og HEY - stort tillykke til dig også ;) Håber du havde en dejlig dag ;)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak skal du have Gitte :) Sikke det varmer med alle de skønne hilsner ;)

   Slet
 5. Håber du havde en dejlig dag igår smukke! Og tak for lækre boller !! Yumm

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg min pige <3 Du kickstartede den jo til perfektion ;)

   Slet
 6. Hurrraaa hurraaa et forsinket tillykke til en kreativ bagesjæl!
  Håber maden på Flammen smagte jer!?

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke :) Flammen var fin, og det smagte super :) Måske er det ikke helt et sted for mig, da jeg alligevel ikke kan spise mere end en tallerkenfuld ;) HAHA!

   Slet
 7. Kæmpe tillykke :D Lyder som en skøn-skøn dag, i den helt rigtige ånd med rigeligt af lækkert bagværk, godt selskab og gaver. Derudover er jeg altid fan af en tur på Flammen, selvom tredje tallerken jo nærmest slår en i gulvet - røde bøffer kan man jo aldrig få nok af.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Anne :) Det var også en dejlig dag, kan du tro :) Og ja, kager og godt selskab, det er i virkeligheden det eneste rigtige ;)
   Haha, orh ja - jeg gad så bare godt, at jeg var typen der kunne gå tredje gang, men ak nej. Jeg måtte give op efter den første. Så nej, for mit vedkommende kan det nok ikke helt betale sig, medmindre jeg selvfølgelig KUN spiser kød næste gang ;)

   Slet
 8. Et STORT forsinket tillykke med fødselsdagen - det lyder jo som en skøn-herlig dag og ja, så høre der jo altid kage med ;)
  Håber Flammen var en succes - endnu en af de ting vi mangler at prøve herhjemme - the wonders of having kids - man er bagud med alt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Agnethe :) Jeg havde en herlig dag :) Jamen Flammen var god, men nok ikke noget for mig, for det kan simpelthen ikke betale sig, når man kun spiser en tallerkenfuld alligevel ;)
   Bare rolig - I skal nok nå det ;)

   Slet