lørdag den 30. november 2013

VINDEREN AF HARIBO BOGEN

- er nu fundet


På forhånd undskyld for forsinkelsen med udtrækningen af vinderen, men der gik lige arbejde i den igår ,(open by night) og da jeg kom hjem, gik jeg på hovedet i seng. Sorry folkens!

NÅ, men spændingen skal udløses, og vinderen er!

Marie Bay med bloggen Café á lá Marie

Stort tillykke med den lille røde sag. Jeg håber, at du vil komme til at holde af den, og forhåbentlig har mod på, at kaste dig ud i et par af godterne :) 

Jeg har sendt dig en mail, og så kan du jo lige smide en adresse tilbage til mig, så jeg kan få sendt vidunderet afsted hurtigst muligt ;-)

Derudover vil jeg lige til sidst sige TAK for alle de skønne, søde og dejlige kommentarer jeg har modtaget, både pr. mail og her på bloggen omkring bogen. TAK! Det varmer virkelig mit kage'bage'bloggende hjerte :) I er for skønne! 

2 kommentarer:

 1. Hej Kristine,

  Tusind tak for bogen. Jeg har netop modtaget den i dag og den er bare så fin. Jeg glæder mig til at komme igang med at prøve nogle af opskrifterne. Har i hvert fald udset med Karamel Cheesecake'en :).

  Rigtig glædelig jul og endnu engang tak for bogen!

  Hilsen Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie,

   Selv tak :) Jeg er SÅ glad for, at du er glad for bogen! Dejligt den er kommet trygt og sikkert frem, trods den kære "Bodil" :)

   PS. Caramel Cheesecaken er to die for ;)

   Rigtig god jul til dig og dine!

   Julehilsner herfra :)

   Slet