onsdag den 19. marts 2014

Kähler Event i Århus

- en gennemført hyggelig eftermiddag


I mandags var Sabina og jeg inviteret til det hyggeligste arrangement hos Kähler i Århus, og med en produktiv formiddag med bachelor-skivning, var det med god samvittighed, at jeg (for anden dag i træk) kunne nyde en tur sydpå - denne gang i Sabinas skønne lille fiat :) 

Kähler holder til i den fineste Patriciavilla i Risskov, Århus, hvor de både har butik og gourmetrestaurant. Det er supper skønne omgivelser, og da det var min første gang i villaen, så er jeg sikker på, at det absolut ikke var den sidste :) 

NYHEDER


Grunden til at vi var inviteret, var jo for at se nærmere på de nye tiltag i kollektionen og gamle kendinge var at finde i nye friske og lækre farver - her var blandt andet den velkendte Omaggio serie at finde i nye og friske forårsfarver. Og selvom de voldsomt fine pasteller tiltaler mig meget, så er det bare ikke min stil. De er super skønne, og jeg elsker farverne, men i mit meget minimalistiske og "ikke-for-mange-farver" hjem, så passer de grålige og mørke nuancer bedre ind hos mig :) Heldigvis har Kähler også tænkt på typer som mig i deres kollektion, så der findes noget til enhver smag ;) 

Og af netop selv samme grund, er jeg naturligvis helt tosset med de skønne lovesong vaser, som man nu også kan få i en mini-udgave, for ikke at tale om deres fine Urbania lyshuse, som i min optik bare aldrig går af mode! Jeg er virkelig fan :) 


Kähler har desuden valgt at have stort fokus på deres Ursula serie, som ses på billederne ovenover. Friske farver med knald på, men alligevel dæmpede og rolige, og i et farvevalg der skriger på at få lov at pryde et veldækket sommerbord. 

FORKÆLELSE


Da vi ankom blev vi guidet ned i festlokalet, hvor vi blev mødt af de smukkeste og veldækkede borde, og nåeh ja - de andre søde bloggere :) Der var en dejlig og afslappet stemning, og folk faldt hurtigt i snak (og gik straks igang med at knipse billeder). Det er bare rart at være i et selskab, hvor man ikke føler sig som en komplet idiot, når man pludselig indtager de mest mærkelige foto-positioner. 

Nå, men vi fandt alle en plads i den smukke villa, og blev forkælet med både bobler, lækre lakse-sandwiches og hjemmelavede flæskesvær og chips i flere varianter som starter. Uhm! Efter snacken fik vi en grundig præsentation og gennemgang af de lækre nyheder fra Kähler, hvorefter den stod på en lille "opgave" inden kaffen og ovenstående lækre søde sager (læs: svampet gulerodskage, sprøde og dybe trøffelkugler og cookies) skulle indtages :) 

BLOMSTER OG KÄHLER


Sabina er en stor sucker for lyserød, så hun fik naturligvis sin vilje, både ift. blomstervalg og vasevalg :) Vi fik sammen med Nicoline bakset den smukkeste og meget tøsede bukset sammen, som senere samme aften (sammen med de andre bloggeres blomsterkreationer), skulle pryde bordene i restauranten. En super hyggelig opgave, som vi naturligvis havde vundet - hvis der ellers skulle kåres en vinder :) Muhahahah!!

KÄHLER VILLA DINING


Efter at have indtaget den lækre kaffe og de skønne søde sager, var det tid til en rundvisning i villaen. Vi blev vist rundt i den vildt lækre restaurant, hvor der virkelig er kræset for gæsterne, allerede inden de får maden serveret. Der er tænkt på samtlige detaljer ift. akustik, borddækning, møbler, lys og komfort. Aaahmen - jeg skal virkelig snart have bestilt bord til en romantisk aften på Kähler Villa Dining :)

Endnu en gang tak for en helt igennem fantastisk eftermiddag. Det var SÅ hyggeligt et arrangement!

2 kommentarer:

 1. Lækkert, lækkert, lækkert - lyder som det fineste event og hey, jeg kunne da godt finde et par ting eller 5 som kunne falde ned i min taske derinde ;) Er en "smule" lysegrøn af misundelse :D I burde da liiige have svinget indenom med en trøffel ...og gulerodskage nu I var på de her kanter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var simpelthen den FINESTE event! Virkelig :) Det var SÅ hyggeligt, og stemningen i villaen var så hyggelig og cozy :) Og ja - alle de dejlige ting der var placeret rundt omkring, det hjalp da også en hel del på det :) Ææææhj, jeg gad godt være millionær ;) Hva siger du? ;) Skal vi starte den lotto-klub der? :D

   Haha, ja vi burde nemlig have været forbi med en bette trøffel til dig - jeg have faktisk håbet, at du måske var blandt de dejlige bloggere i villaen, men ak nej :(

   Slet