mandag den 22. november 2010

En ny uge

er startet og det er blevet tid til og få styr på alle mine hængepartier. Weekenden er gået med arbejde og fødselsdag's brunch hos min bror og svigerinde, så derfor er der ikke blevet gjort meget derhjemme.

Denne uge skal jeg først jobbe igen lørdag og søndag, hvilket vil sige, at jeg derfor har hele ugen til og gå i dybden med lektier, huslige gøremål, rengøring, jule-forberedelser, bagning og ikke mindst kærlig hygge og omsorg til mine to kæledyr Peter og Chillum :)

Både Peter og jeg skal aflevere opgaver i denne uge, så det bliver utrolig skønt at kunne få det overstået i denne uge også.

Chillum skal på onsdag have taget sting ud fra biopsien hun fik lavet, hvor vi også får svar på, hvad resultatet af den er. Vi er både spændte og nervøse, så nu må det bare gerne snart blive onsdag!!!

Jeg har planer om, at disse lækre ny-indkøbte bøger skal afprøves i denne uge. Jeg faldt over dem ved et hurtigt kig ind i Arnold Busck i Friis, og når der er 2 stk. for en flad 20'er, så kan man altså ikke lade være ;)


Det er lang tid siden jeg sidst har været i tærte-mode, så det må blive i denne uge ;) Der opstår så bare et problem ved, at vælge imellem alle de lækre tærter :)

Er der nogle derude som ligger inde med en lækker idé til en dejlig tærte? Gemalen er meget kræsen mht. frugt i kager, så måske en med noget nødde-værk i? :)

4 kommentarer:

 1. Birthe fra newyorkerbyheart har nogle der ser super lækre ud:
  http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2009/09/gstemiddag-nddetrte-boligliv-nr-92009.html

  http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2010/02/nddemazarintrte-familie-journalen.html

  SvarSlet
 2. Uhmm, tærter er altid godt :-) Jeg har samme "problem" med min kæreste, men den af Mette Blomsterberg med marcipan og nøddekaramel ovenpå, gled nu godt nok ned...
  Jeg lavede også engang en italiensk med citron, den var dejlig synes jeg.

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Line: Tusind tak for inspiration ;) Har godt være inde og lure lidt hos hende Birthe ;) Alle de lækre sager. Uhhm.

  SvarSlet
 4. Birthe: Ja, jeg tror godt det kunne ende ud i en omgang nøddetærte så. Han eeelsker nemlig nødder og knas ;) men frugt og lign. det hører ikke til i kager efter hans mening ;) Ak de mænd, de mænd :)

  SvarSlet