lørdag den 20. november 2010

SNEEEE!

og Chillum eeeelsker det.

Efter min mening kunne det godt have ventet til i morgen, da jeg om lige præcis 19 min. skal bevæge mig ud på cyklen, og på arbejde.

DOOOH. Sne er hyggeligt, jaja - bestemt, men jeg kunne da godt nøjes med og sidde inde og kigge ud på det - ligesom Chillum gør her :) Selvom jeg ved hun har alt andet i tankerne, end bare at sidde og kigge.

Hun er et snemonster, som idag får lov og være indenfor, da både Peter og jeg er arbejdende.

Hvad laver i andre på sådan en (måske) snefyldt lørdag?  :)

4 kommentarer:

  1. Jaaa, sne! Jeg var så misundelig igår, hvor alle sjællænderne talte om det. Endelig kom det til Århus :) God arbejdsdag!

    SvarSlet
  2. Stakkels lille hund- vi må håbe der stadig er sne tilbage til når I kommer hjem:)

    SvarSlet
  3. Sneen er væk i København, lidt øv, men måske meget godt når man skal cykle til loppemarked. God weekend.

    SvarSlet
  4. Julia: Jaaa, sne er så hyggeligt, men puha en kold fornøjelse at cykle i det vejr :) Nu er jeg heldigvis hjemme igen efter en god dag på arbejde, og inde i varmen ;)

    MissM: Der var INTET sne tilbage på Ribevej, øv for det :( Godt for mig, men stakkels Chillum ;) Hun må vente til næste weekend, hvor jeg har hørt der skal komme VOLDSOMT meget sne både lørdag og søndag.

    Line: Ja vores sne er også helt pist forsvundet nu, men heldigt for mig da jeg skulle cykle hjem efter job :) Håber du kom helskindet både frem og tilbage fra loppemarked, og at du fandt nogle skønne sager :)

    Lørsdags-hilsen til jer alle :)

    SvarSlet