mandag den 13. juni 2011

Fødselsdags-ræs med danske jordbær


.....og det er ikke slut endnu...........der venter sig nemlig en 2x40 års sidst på måneden også........, og det gør mig bestemt intet, for jeg elsker ganske enkelt familiefødselsdage og i særdeleshed bare, at være sammen med familien.......


Dejlig hjemmelavet jordbærtærte,
med danske jordbær
Lækre fødselsdagslagkager med
 danske jordbærUgen har virkelig stået i dannebrogs tegn (ja for mig er ugen ikke slut endnu, da dagen idag jo er lidt en del af weekenden, selvom der forberedes til eksamen onsdag), min bettesøs havde, som tidligere nævnt fødselsdag i onsdags, og i fredags var det min mutter der fyldte år. Onsdag aften var vi søskende hjemme og fejre bettepigens 14 år, og igår søndag, var der så "sammenslået" familiefødselsdag. Min mor lavede som altid, lækker lækker mad - også var hun tilmed gået helt amok med de danske jordbær, hvilken lækker måde og gå amok på - lige efter mit hoved :)

Her sidder så det koncentrerede
fødselsdagsbarn og leger med bordpynten ;)

Har i nydt jeres pinse, og i så fald hvordan? :)

2 kommentarer:

  1. Uhh, får helt lyst til jordbær, selvom vejret ikke lige indbyder til det, så kan man vel altid spise jordbærkage... Det ser lækkert ud..

    SvarSlet
  2. Du kan også tro det var virkelig lækkert Jannie :-) og ikke mindst hyggeligt ;-) Kender godt følelsen mht jordbær. Vil dog sige, at der ALTID er vejr til jordbær, specielt når man kender til den utilregnelig danske sommer ;-)

    SvarSlet