lørdag den 4. juni 2011

Mikkel Kesslers boksehandsker

...... og det er det altså ......, hvis man bruger sin fine fantasi, ikk? :) .....


Det er jo ikke til og ligge skjul på, at Mikkel Kessler igen i aften skal bokse et (forhåbentligt) brag af en boksekamp, og selvfølgelig at Danmark vinder over Island i fodboldens tegn.

Peter har inviteret drengerne over for og grille og se bold + Kessler fight, så der skulle selvfølgelig være lidt sødt til ganen i form af småkager, og selvfølgelig en omgang skumfiduser og mariekiks. Småkagerne især fordi hans kammier er HELT vilde med mine glasur-pyntede småkager. Igen igen har jeg brugt den gode og velkendte småkage dej, som også er brugt til mine andre pyntede småkager.

Opskriften ligger flere steder herinde, men for en god ordens skyld får i lige en opfrisker her:

200 g. blødt smør
200 g. sukker
1 stort æg
1 spsk. vanillesukker
400 g. mel

Smør og sukker piskes godt sammen og ægget tilsættes (husk at komme pastafarve i inden du kommer mel og vanillesukker i, da det så er lettere at fordele)

Tilsæt herefter vanillesukker og mel som det sidste og ælt dejen godt igennem til den er blank og blød. Stil herefter dejen på køl i en god time, og rul herefter dejen ud.

Stik/rul nu småkagerne ud i den ønskede form og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir ved 200 grader i ca. 10 min. (Hold dog øje med dem, da de ikke må blive for gennembagte - de er færdige når kanten af småkagerne er brune og gyldne)

Ps. jeg ved godt at der ikke har været megen aktivitet på bloggen den sidste tid, men eksamen stresser mig simpelthen såååå meget. Synes tiden løber alt for stærkt lige pt :( også blev jeg tilmed kaldt på arbejde i morges fordi min kollega blev syg, pyyh - derfor heller ingen eksamenslæsning idag. MEN MEN MEN, én god grund var der dog ved at være på job idag. Jeg mødte nemlig ENDELIG den kære kære Sabina > MissMuffin, i helt levende live - uhuuuu det var altså sjovt, og jeg er SÅ glad for endelig at have hilst på dig søde :) Jeg ser frem til at støde noget mere ind i dig, om det så bliver i din eller min biks næste gang bliver sjovt og se.

Hav en dejlig aften derude allesammen :)
Knus herfra

11 kommentarer:

 1. Det krævede li lidt mod, men jeg gjorde det sq:)
  Super dejligt li at hilse på dig, du er nøjagtigt lige så sød som jeg forestillede mig:)

  Jeg kigger li over sidst på ugen med de forme til dig- er du der ikke kan dine kollegaer nok bar li gemme dem til du skal på arbejde igen:)

  Sabina//MissMuffin

  SvarSlet
 2. For pokker da Sabina - kan du stadig ikke skrive kommentarer hos andre?

  Ja - jeg kan da virkelig godt forstå det krævede lidt mod, det ville det sørme da også have gjort for mig, men når jeg er på job, så har jeg slet ikke andet i hovedet end at hilse pænt på folk, og hjælpe til hvor det nu er nødvendigt - derfor genkendte jeg dig slet ikke. Derfor er jeg bare SÅ glad for, at du tog springet og spurgte :) Virkelig - du ved jeg jo også hvor jeg skal lede efter dig henne ;)

  iiih, det var ppænt sagtt, og kan dælme kun sige i lige måde. Sød sød pige :) lige som forventet ;)

  Hvor er det altså sødt af dig med de forme der, det er jeg virkelig glad for. Jeg vil altså meget gerne give noget for dem?
  , men ja - de vil helt sikkert gerne gemme dem til mig, for jeg skal desværre heller ikke jobbe så meget her de næste 14 dage pga. eksamen.

  SvarSlet
 3. årh hvor hyggeligt at møde andre bloggere, jeg vil så gerne møde alle jer søde piger :)

  god kamp til jer, de cookies er da alt for fine! god ide :)

  SvarSlet
 4. Jaaa, det var så hyggeligt, og lidt mærkeligt også :) men sjovt. Jeg vil også meget gerne møde dig kære Trine :) Det kunne være så hyggeligt. Måske man skulle lave et lille blogtræf for dem heroppe nordpå? :)

  Tak, og i lige måde Trine :) Jeg kan fortælle at småkagerne allerede har fået gode ben og gå på ;)

  SvarSlet
 5. Det var nogle formidable kager. Tak for en god aften!

  SvarSlet
 6. Godt de smagte Simon, og selv tak for en yderst hyggelig aften. Godt og se dig igen ;D

  SvarSlet
 7. Nej, det er stadig et problem!
  Det kan løses ved at skifte over til en anden browser, men det gider jeg ikke døje med.
  Hvis du ændre din kommentarfunktion, så kommentarfeltet kommer på en selvstændig side eller som et popup-vindue, så kan andre kommentere uden problemer, for det har jeg gjort på mine egne blogs og så kan andre igen kommentere fra deres google-konto..

  Nu ved vi hvor vi kan finde hinanden, så når der bliver tid skal vi helt sikkert lige aftale noget:)
  Formene skal du bestemt ikke give noget for, for jeg har fået dem næsten gratis gennem mit arbejde:)

  SvarSlet
 8. Ih... Jeg synes bare de er så fine alle dine dekorerede småkager - til forskellige lejligheder! Jeg ved ikke om jeg har læst ordentligt efter, men jeg kan ikke helt finde ud af, hvor du har købt dine forme!? Hvad med tissemændede og disse boksehandsker!?
  Dem må jeg bestemt prøve en dag!!! :-)

  Mvh. B&B

  SvarSlet
 9. BogB. Taaak skal du bare have :) Jeg nyder også og lave dem. Mht. formene, så er det meget forskelligt, hvor de er købt henne. Nogle er købt på nettet (DinKage.dk) og andre på andre forskellige hjemmesider og butikker. Handsken her er oprindeligt en "julehandske", som var med i et udstikkersæt jeg købte i Føtex op til jul for nogle år siden. Da man jo kan pynte som man vil, så er der ingen der kan se, at det oprindeligt er en julemandshandske ;) Det er med og bruge fantasien ;) Tissemandsformen mener jeg er beskrevet inde på selve indlægget om disse (det første - SWAGGER) Det er simpelthen en jeg har vundet, og oprindeligt er dette ikke en udstiksform, men en form beregnet til og lave spejelæg på panden med :) Håber du selv kommer i gang med og kreere og dekorere småkager ;)

  SvarSlet
 10. Mange tak for svaret. Nu vil jeg på jagt efter nogle spændende forme :-)

  SvarSlet
 11. Dear Sir,

  We are Experience Manufacturer and Exporter of all types of
  BOXING & BJJ SUITS,JUDO SUITS,KARATE SUITS, TAEKWONDO SUITS AND ETC..

  We will give you total Satisfaction for Quality,
  Prices, Services please send us your fresh Demands to establish Mutual trade.

  Please visit our home page www.highstreetint.com/sports

  Assuring you of our every possible co-operation, we thank you in anticipation and look forward to receive your prompt and positive response per return.

  Yours Faithfully,
  Aqeel


  HIGH STREET INT'L
  Qasim Ali Road,Badal Street,
  Islampura Sialkot-51310 – Pakistan.
  Tel: 0092 315 2321000,0092 3338646045

  E-mail: info@highstreetint.com
  Website: www.highstreetint.com

  SvarSlet