onsdag den 20. juli 2011

Hundepoter og kødben

- det var disse sweethearts jeg havde med hjem til Line igår


De af jer der har fulgt med hos Line, ved garanteret også, at hun har fået sig den deeeeeejligste lille hundebimse-bebs > Søde dejlige Pixi.

Da jeg jo var så heldig at være blevet inviteret til dinner hos Line, sammen med to andre dejlige tøser fra madblogger-klubben, nemlig Bitten og Sabina, ja så skulle der jo medbringes lidt godter. Da der også var "hvalpegramsning" på programmet, jamen så var det jo en oplagt mulighed for, at få afprøvet mine fine nye udstikkere, som jo var en lille del af den dejlige samling jeg fik handlet ind hos DinKage for en god uges tid siden.


Opskriften på disse sugarcookies er ganske nem og simpel, og du kan blandt andet finde den her. De er pyntet med helt alm. glasur, da jeg ikke lige havde past. æggehvider i huset.

Hos Line igår fik vi et herligt måltid bestående af Cannelloni m. spinat og hytteost, en skøn sommersalat m. stegte pærer, mandler og pesto, hvilket btw var en utroooolig lækker kombination. Dertil fik vi marinerede kyllingespyd fra grillen og hjemmebagt brød. Desserten bestod af den dejligste kokos is, som var lavet på kokosmælk, istedet for alm. kokos, og hold nu op hvor var den lækker. Som en ekstra lille bonus var den fyldt med chocolate chips, ristede mandler og hjemmelavet chokolade sirup ovenpå som punktum - aaaamen. Lige noget for mine smagsløg og mavse, iiih altså ;) YUMMI! 

Line: DEN ER SÅ MEGET GODKENDT :)

Jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera så jeg fik desværre ikke taget billeder af alle herlighederne, men i kan se hele menuen, samt opskrifterne hertil inde hos Line > lige HER.

Jeg håber ikke de finder på et fælt optagelsesritual, specielt fordi jeg jo mener man så skal gøre det første gang man er inviteret, hvilket jo var igår - så det løb er vist kørt - to laaate girls :) I så fald håber jeg, at jeg kan klare ærterne, så jeg kan optages i klubben. For jeg vil jo rigtige gerne se noget mere til de herlige piger :)

12 kommentarer:

 1. Æv, nu bliver jeg da endnu mere ked af ikke at være inviteret med ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hvor ser de lækre ud(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 3. ååååh Birthe - for pokker da ! Vi bliver jo nøøødt til og finde en løsning på det der nye madbloggertræf, så vi kan mødes :) Så skal jeg love dig for, at en "værtindegave" i form af cookies skal med til dig :)

  SvarSlet
 4. De blev også meget vel modtaget hos Line igår kan du tro Heidi :)

  SvarSlet
 5. De er simpelthen bare så søde.. Tror altså jeg bliver nød til at få fingrende i sådanne udstikkere :-)

  SvarSlet
 6. Bare vent, jeg graver en regnorm op til dig til næste møde:)

  SvarSlet
 7. Taak Rikke. Jeg synes nu også selv de blev ret søde ;) Og kødbenene kan jo bruges til mange forskellige formål, halloween eksempelvis :)

  SvarSlet
 8. Noooo Sabina, det gør du bare ikke :) OG HVIS DU SÅ GØR, så lav den lige i marcipan - for så spiser jeg den også ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare fine !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 10. Super søde pote-kager! Det må da være en udstikker man ikke liiiige kan undvære!

  SvarSlet
 11. Taark Marianne ;) Det var også meget svært og spise de små nuser-poter :) dog ikke for gemalen herhjemme, der lystigt guffede dem i sig ;) Haha

  SvarSlet
 12. Ja for pokker da Camilla - Du må da eje disse. Ja jeg troede faktisk du liiiige var kvinden der allerede ejede dem ;)

  SvarSlet