fredag den 26. august 2011

Gå aldrig ned på udstyr

- hvilket bestemt heller ikke sker, hvis man er hund herhjemmeDer findes nok så mange fine vandskåle, madskåle, vanddunke og andet gøjl til og tage med, når hunden skal med på tur. Jeg er dog overbevist om, at intet kan slå denne lille lækre sag, som Chillum har fået sig.

En lille grøn frø med låg og bund, hvor der derimellem er en ekstra boks med eget låg. Hele herligheden kan samles til en, så alt er pakket godt sammen. Vand i den nederste, og foder i den midterste med låget.

Det er da, hvad man kalder en hunde picnic der siger spar to ;-)

6 kommentarer:

 1. Guuuud hvor er den bare smart!!! Hvor har du fået fat i sådan en sag henne?
  Mine svigerforældre slæber deres hund med over alt og skal låne skåle til dit og dat og smider bare hundemaden på gulvet, så mon ikke de skulle have sådan en i julegave! Det tror jeg nok!

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt at se den lille bimse med hendes udstyr :))
  Her går Kenzo heller ikke ned på udstyr - han har et væld af skåle og ikke mindst legetøj, som altid skal med, når vi skal nogle steder. Så går jeg rundt i huset og spørger ham, hvad han vil have med ;)

  SvarSlet
 3. Agnethe, ja er den ikke fantastisk? Jamen faktisk ved jeg Det ikke, da jeg har vundet den i noget pakkespils halløj sidste år. Kan godt se problemet med dine svigerforældres hund. Jeg lover dig og råbe jagt i gevær, hvis jeg falder over noget lign. :-)

  SvarSlet
 4. Nemlig Malene. De "små" skal jo have det som de vil ;-) CHillum har også en sjov ide om, at når jeg går og rydder op efter hende og lægger hendes legetøj på plads, så snupper hun det op igen med det samme og spreder det ud over hele lejligheden igen :-) tossede bimser ;-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak Kristine - det ville bare være super fedt... Måske man skulle kigge forbi den der dyre-tingeltangel butik, som ligger i Nørresundby lige ved Statoil... måske de har noget lignende...

  SvarSlet
 6. Det var da så lidt Agnethe :) Jeg skal nok holde øjnene åbne. Ja, måske de kunne have sådan noget juks'værk :) Måske butikker som Tiger og Billig Billy kunne også have noget lign.? Og faktisk kunne jeg også forestille mig, at Netto, Fakta eller føtex kunne have sådanne sjove madkasse ting nogle gange ? :) Vi holder øje i fællesskab, for fin det er den altså :)

  SvarSlet