søndag den 28. august 2011

On the road again

- denne gang på vej hjem til gode gamle AalborgVi har været i sommerhus i Løjt i Sønderjylland hele weekenden sammen med svigerne, og sikke en skøn tur det har været. Trods dårligt vejr med regn i lårfede stråler, samt lyn og torden i hobetal, så har det været super skønt.

Vi har ikke rigtig været ude og se noget grundet det dårlige vejr, men har istedet hygget en hel masse indendøre med bimsen, matador, slik og en god flaske rødvin fra grænsehandlen. Ja, jeg må jo tilstå, at det da også blev til et smut eller to til grænsen - lidt "ud" skulle vi jo :-)

Well, mere om det når vi kommer hjem, og jeg igen har min kære computer ved min side ;-) Pt. siger gps'en 89 km til Aalborg, så vi er snart hjemme :-)

2 kommentarer:

  1. Ja yffer pyffer hvor et vejr der har været i Sønderjylland her i weekenden.. vi var jo på camping i Uge , som ligger ved Tinglev.. Og vi har godt nok også fået både masser af regn, men også lyn og torden. Men vi har nu også haft en rigtig skøn weekend alligevel. Hundene er gået ud som et lys, efter vi er kommet hjem *Gg*

    SvarSlet
  2. Rikke: Ja det har ikke gået stille for sig :) Tro mig, vi har også en ret så kold'gået bimse herhjemme :) Det er hårdt sådan og skulle passe på et helt nyt "hjem" også tilmed et helt nyt og fremmed sted ;)

    SvarSlet