onsdag den 21. september 2011

Forberedelser

- til de dejlige damer kigger forbi senere

Ja jeg kunne jo ikke udskyde det længere - så idag er dagen, hvor madblogger-blubbens medlemmer kommer og ser mit køkken ;)

Da både Sabina, Bitten og Line åbenlyst forventer ret meget af mig, ja så har jeg ikke lukket et øje i nat ;) Hahahaha, snak om og have præstationsangst - Jeg har jo en hel del og leve op til skal jeg nemlig sige jer.

Ejh, well dagen so far startede med en omgang rengøring og derefter tog jeg på handlen. Jaaa, de søde piger skal jo have lidt og spise når de kommer, så handles ind det skulle der. Lige nu sidder jeg så med en kop kaffe og gør status over hvad det er jeg mangler....hvilket er en heeel del faktisk :)

Jeg skal nok nå det, ingen stress.... endnu ..... I så fald, så har jeg faktisk forberedt en del allerede, da nogle af tingene faktisk skulle laves lidt i forvejen. Da jeg ikke helt kan afsløre hvad det er, så må i få et lille hint om temaet; Grill & Flammer :) Ja vildt lyder det - så min kære lille elskede og helt igennem uundværlige bundselbrænder kommer på hårdt arbejde idag. Det samme gør Peters elskede gas-grill også endda uden ham :)

Valg af tema faldt på netop grill og flammer fordi sommeren jo er gået ret meget på hæld efterhånden. Da jeg kender alt for mange, som har grillet alt for lidt denne sommer, ja så blev det altså idag en god måde og fejre og hædre den gode grill på og lige nyde den en sidste gang, inden efteråret for alvor viser sig.

Håber sørme det bliver godt :)

12 kommentarer:

 1. Jeg vil meeeeeeed !!
  Dog er der lidt langt over til jer ;-)
  Ej det lyder bare så hyggeligt med jeres madblogger hyggedage. Rigtig god fornøjelse og sørg nu for at få stresset ned så du også hygger dig i aften ;-)

  SvarSlet
 2. Altså... Jeg vil ikke sige, at jeg har høje forventninger, for jeg har ikke selv været værtinde endnu, så det kan jeg ikke tillade mig :P
  Men jeg glæder mig, især nu når du afslører grill-tema, da jeg er en af dem der har grillet alt for lidt denne sommer.
  Mht høje forventninger har jeg haft det sådan med værtindegaven, da jeg knap har penge til mad denne måned - men det lykkedes at finde på noget!
  Vi ses i aften, hvis ikke du falder om af stress inden :)

  SvarSlet
 3. Vibeke: iiih altså, vi vil sørme også gerne have dig meeeeed. Du har ret, der er desværre ret langt :( ØV

  Pyh, jeg skal nok få stresset ned :) Bare rolig :) Om ikke inden så sker det i hvert fald når damerne kommer. De er så dejlige rolige og være sammen med :)

  SvarSlet
 4. Bitten: Haha, godt Bitten :) Så er det kun Line og Sabina, specielt Sabina :) Haha.

  Godt du er tilfreds med temaet - også selvom vejret ikke just er grill-oplagt :)

  Haha, ååh nej for pokker da. Så er det godt du kan komme ud og få lidt mad idag :) Haha. også må vi krydse fingre for, at det er spiseligt ;)
  Og btw, så er værtindegaven altså ikke et adgangskrav her, vil jeg bare lige pointere, så den kan sagtens undværes :) Specielt hvis det er værtindegave vs. mad :D

  SvarSlet
 5. Jeg har SÅ HØJE FORVENTNINGER at det slet ikke kan måles faktisk:)
  Ej, det bare gas søde, for jeg ved godt, at du mest er til de søde sager, så bare jeg får rigeligt med dessert, så er jeg glad:)
  Grill-temaet lyder godt, for jeg elsker grill!

  SvarSlet
 6. Sabina: Haha, du er sååå søøød :) Nu må vi se hvad det hele ender med :) Det hele er nye opskrifter, så alt kan ske ;)

  Godt du også er glad for grill-ideen, så må vi bare håbe jeg kan finde ud af Peters fancy gas-grill ;) Haha. Det er ikke sådan når mutter skal i køkkenet ;)

  SvarSlet
 7. UF jeg glæder mig :) det bliver så hyggeligt og ligemeget hvad ud laver bliver det godt! jeg jeg har forresten en værtindegave der er intet mindre end awesome!!

  SvarSlet
 8. Lyder til I nok skal få en rigtig hyggelig aften !!

  Og ja.. har slet ikke fået grillet ret meget i år.. Det har jo næsten regnet omkring spise tid hver dag !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 9. Det som Vibeke siger :-D
  Ild... uij, det er lige en middag for mig, kan jeg høre! Hav en skøn aften - eller, det ved jeg, I får! Husk at kniiiibe de andre i kinden fra mig ;-)

  SvarSlet
 10. Line: Din værtindegave var jo virkelig AWSOME :) Taaaak endnu en gang :) Og tak for en super hyggelig aften. Dejligt hundebimserne til sidst kunne hygge lidt ;)

  SvarSlet
 11. Marianne: Vi havde en super god aften kan du tro og temaet sad lige i skabet ;)

  SvarSlet
 12. Piskeriset: Haha, ååh ja - kom tættere på det kolde nord ;) Og ja - ild og vildskab rykker bare - også for en omgang tøsede-tøser som os ;)

  Du kan tro jeg kneb pigerne i deres hamster-fyldte kinder fra dig :)

  SvarSlet