tirsdag den 20. september 2011

Lars Von Trier & Créme Brulée

- i det dejligste selskab

Ja for det lyder måske ikke som det mest fængende, meeeen når man er samlet med en masse skønne damer, så er det slet ikke så tosset endda :)

På seminariet har vi beskæftiget os en del med filmgenren, hvor vi også har produceret vores egen film. Vi har i forbindelse med filmgenren arbejdet en del med Lars Von Trier og hans mystiske, men også ret interessant måde at lave film på.

Vi har så i skolen set nogle af Triers værker, men manglede stadig nogle stykker. Derfor var vi nogle tøser i klassen der besluttede os for i søndags og se Triers "Dancer in the dark" og "AntiChrist" også samtidig lave lidt god tøse-hygge.


Freja (som lagde stue og dvd-afspiller til), havde lavet en skøn omgang aftensmad, også havde vi andre medbragt lidt godt til ganen. Jeg fik desværre ikke taget billeder af den skønne middag som Freja havde bakset sammen , men jeg nåede dog og få et shoot af den dejlige Créme brulée, som Sine havde medbragt - mums :)


Uhm, god mad, godt selskab og (gode dansklærer) film - også på en søndag :) Ahmen det bliver bare ikke meget bedre vel? :)

Tak for en dejlig aften piger :)

2 kommentarer:

  1. Selv tak for en skøn aften! Succesen bør gentages. Næste gang gerne med knaapt så tunge film ;)

    SvarSlet
  2. Marie: Haha - åååh ja, jeg er helt klart enig. Det lød også til, at freje var ret klar på endnu en film-night :) Det var sååå hyggeligt. Så må vi skiftes til og ligge hus og tv til :D

    Rigtig god tur til jer <3 Pas på jer selv..

    SvarSlet