torsdag den 13. oktober 2011

DIRCH

- HARTVIG PASSER


Intet mindre end en fantastisk film.

Igår efter arbejde drog det meste af familien og jeg nemlig til Hjørring for at se den meget omtalte Dirch film. Vi (mine søskende og jeg) havde for noget tid siden givet mine bedsteforældre et par biografbilletter i gave, og det var nu blevet tid til, at få dem brugt. Både mine forældre, bedsteforældre og Peter og jeg havde længe snakket om, at Dirch filmen helt sikkert skulle have en chance, så det fik den igår. Det takker jeg stadig mig selv for :)

Filmen er jo ganske enkelt fantastisk og jeg tog mig selv i, at sidde med gåsehud op til flere gange!! Jeg var dog meget bange for, at jeg ikke ville få helt så meget ud af den, som eksempelvis mine bedsteforældre, da de jo nærmeste er vokset op med den gode Dirch :) Jeg tog heldigvis grueligt fejl og blev meget overrasket over, hvor godt det hele klingede både i forhold til indlevelse og empati.

Nåeh ja, så hjælper det jo også en del, at de har valgt en så bred og fin vifte, af skønne og geniale skuespillere! Dertil vil jeg knytte en sidste kommentar - Nikolaj Lie Kaas, du er genial :)

10 kommentarer:

 1. Jeg er HELT enig, Kristine.
  Det er en film, som bare skal ses - specielt, hvis man lige som jeg er en lille Dirch-fan ;-)

  - frk. sveske

  SvarSlet
 2. Frk. sveske: Ahmen hvor er det bare skønt at høre :) Jeg er også ret vild med dirch, men jeg var simpelthen "blown away" igår og er det egentlig stadig. EKSTASEEEE: Uuuh altså. Mesterværk, simepelthen :)

  SvarSlet
 3. Den vil jeg også bare SÅ gerne se! Må vente til den kommer på dvd, ellers bliver det lidt dyrt i bio besøg ;)

  SvarSlet
 4. Nicolai Lie Kaas og Dirch Passer i en og samme person - intet mindre end fantastisk!

  SvarSlet
 5. Trine: åååh ja, det kan godt være du skal vente, og den kører vist også på "sidste vers" i biograferne rundt omkring nu, så mon ikke den snart dukker på på dvd :) Når den gør, så skal jeg i hvert fald se den igen :D Haha.

  God tur i aften ;)

  SvarSlet
 6. Marie: NEMLIG! Jeg fatter ikke, hvordan han kan spille den rolle så godt! Det er jo VILDT! Er og bliver fan (selvom jeg var det ret så meget i ofrvejen) :D

  SvarSlet
 7. Dejligt med en lille anmeldelse af filmen :) Og selvfølgelig også at du selv synes den var god og gik hjem med lidt nye inputs! :)
  Ville overraske min mor med billetter dertil bare for os to til hendes fødselsdag, men den går vist ikke i deres biograf længere :( Så må hun få den på DVD senere på året :)

  SvarSlet
 8. Malene: Jamen den var bare fantastisk. Det er vist dækkende nok :) Ejh, sikke en god idé ellers, men nej - man skal skisme være hurtigt ude, hvis man skal nå det inden de stopper med at vise den igen. DVD er selvfølgelig en mulighed, meeen det bliver nu bare ikke det samme, som at se den kære Nikolaj på storskærm :D

  SvarSlet
 9. Ja, det er en fantastisk film :) Jeg var også kun positivt overrasket :)

  SvarSlet
 10. Gitte: Ja, jamen han spiller jo bare den rolle til perfektion (hvilket han jo gør i alle film). Wauw, virkelig et mesterværk :)

  SvarSlet