fredag den 28. oktober 2011

Eftermiddagshygge

- for gemalen kom tidligere hjem end forventet


Derfor bliver der lige hygge lidt ekstra indendøre idag med en saltet pretzel og en god kop kvæde-the. Jeg fik tidligere på dagen handlet ind til vores middagsgæster i morgen og fandt endelig frem til en gave til min bedstemor.

Hun er helt vild med TripTrap nisserne (og har ganske enkelt alt indenfor det), så jeg tog chancen og satsede på, at hun ikke havde netop denne udgave jeg faldt for.  Det er nemlig ikke "nisser" som sådan, da det er to små urtepotter, hvor der på kanten hænger en lille TripTrap nisse. På forsiden er potterne pyntet med en fin skrift, hvor der står "God Jul".

Nu håber jeg bare den falder i god jord, ellers kan den jo byttes ;) Resten af dagen byder på mere kvæde-the, sofa-hygge, tændte stearinlys og serier, inden vi drager nordpå til fødselsdag. Hvad skal jeres weekend gå med? :)

9 kommentarer:

 1. Lyder bare som en hyggelig weekend! God fornøjelse og god weekend :)

  SvarSlet
 2. Taaak Trine :) Jeg er også sikker på den nok skal blive af den gode af slagsen :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig weekend. Har du selv bagt de der pretzel ?

  SvarSlet
 4. Mmmmm.... pretzels. Har du en god opskrift?

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt! Jeg er helt vild med pretzels. Når jeg rejser til Tyskland er det første jeg gør altid at købe en pretzel (eller to) i lufthavnen. Hvis du har en opskrift MÅ jeg simpel hen prøve at lave dem.

  SvarSlet
 6. Vibeke og Frk. Struds: Jeps, det har jeg og jeg skal nok lige få smidt opskriften op her i løbet af weekenden :)

  SvarSlet
 7. Camilla: Hæhææ, de er altså også VANVITTIG gode. Jeg var i München på studietur for nogle år siden, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med Pretzels, og jeg har ganske enkelt ikke kunne slippe dem siden :) MUMS!

  Mht. opskriften, så skal jeg nok lige få den smidt ind snarest :)

  SvarSlet
 8. Hvor er du betænksom :) Er sikker på hun bliver glad for dem!

  Åh pretzels.... Fik de bedste pretzels i NYC, og da jeg ikke er god til at bage, må jeg tilbage dertil for at få en pretzel... God logik, ik? :)

  SvarSlet
 9. Gitte: HUn blev super glad for den, og hun havde den ikke engang i forvejen :) endnu mere succes ;) huhuuuu.

  JOjo, det giver meget mening :) Lidt langt at rejse for en pretzel ;) når du kan nøjes med en tur til aalborg og få en bette en her fra hjemmebageriet ;) Hæhææ.

  SvarSlet