lørdag den 29. oktober 2011

Pretty Puking Pumpkin

- for et græskar hører sig ganske enkelt til denne tid

Det endte i: Vomitus ala. diva hund
Peter, svigermor og jeg var nemlig et lille smut i Metro i onsdags, og der var simpelthen de flotteste græskar til ganske få kroner. Jeg var egentlig gået hen og blevet lidt nervøs for, om jeg nu var for sent ude mht. græskar-køb, men nej - jeg var heldig :) og endda så heldig, at jeg fik det flotteste græskar jeg længe har haft.

Det er nu blevet tortureret på bedste halloween-agtige-måde og står nu med lys i, og pryder pt. vores altan, men bliver smidt ud på vores ellers ret kedelige og triste beton trappe senere :)

16 kommentarer:

 1. Haha, hvor en sød lille historie *Gg* Nu bliver jeg altså nød til at spørge, er Chillum en dværg pinscher eller en prazky?

  SvarSlet
 2. Lille nysgerrige bimse :) De er så dejlige når de går på opdagelse - jeg har selv en meget nysgerrig bettemand herhjemme i dag :)
  Og fint græskar du har fået lavet.

  SvarSlet
 3. Pille: Hehe, jaaaaa - lidt sød :) Hun er en dværgpinscher ;) med stort D :D

  SvarSlet
 4. Malene: Jaaa, de er så fantastiske når de render rundt på listefødder og udforsker diverse ting og sager :)

  Taak, lidt (U)hygge skal der jo til på disse gråvejrsdage :)

  SvarSlet
 5. Syntes nok hun lignede en dværg pinscher.. Hun er simpelthen så skøn at se på,. og tydeligvis mere fotogen end vores Mailo, han kan bare ikke stå stille længe nok *GG* Han er også dværg pinscher med stort D ... Det er altså virkelig en skøn race, er faldet pladask for dem...

  SvarSlet
 6. Pille: ja daaaa :) og tro mig, hun er super fotogen ja ;) Men nogle gange bliver hun også træt af at pose til moar og går ind i sengen :) haha.

  Ja, også mig - de er jo sååå fantastiske. Jeg er også sikker på, at det bestemt ikke er sidste gang jeg har en dværgpinscher :) de er bedårende dejlige.

  SvarSlet
 7. Nej jeg skal bestemt også have dem igen, tror aldrig jeg vil have et hjem uden en dpèr... Noget af det skønne ved dem, er også at de ikke er skrøbelige, selvom de er små.. Det er en stor hund, i en lille hunds krop :-)

  SvarSlet
 8. Hvor sødt :) Og super fint græskar :D

  SvarSlet
 9. Pille: NEMLIG :) og det mærkes tydeligt på deres temp. også :) Chillum gider fx ikke lege med andre små hunde, hun er kun de store :) De har vist tendens til at tro, at de er lidt for meget doberman end de egentlig er :)

  SvarSlet
 10. Ja lige der er Mailo så modsat.. Hvis han endelig gider lege med nogen, eller bare snakke ( hvilket er yderst sjældent) , så er det kun de små hunde.. Dog elsker han at lege med Ozzy.. Men Mailo goder faktisk ikke rigtig andre hunde, han vil hellere tuller rundt for sig selv og snuse og opleve..

  SvarSlet
 11. Hehehe! Well, så kunne den lære det... eller... ja, men lidt for sent ;-)

  SvarSlet
 12. Pille: Jamen hunde er heldigvis også så skønne og forskellige :) Det er altid godt med lidt personlihed ;) men ja, jeg kender det godt - dp'er er vist generelt meget reserverede :) Det er vores diva i hvert fald :) og det lyder også til, at Mailo har lidt nykker der ;)

  SvarSlet
 13. Piske: NEMLIG :) NU mangler jeg bare min hund ;) Den kom jo ikke op i et helt stykke :D

  SvarSlet
 14. Hahaha.... Mr. Vomitus! Fantastisk navn :) Elsker din humor, Kristine!

  SvarSlet
 15. Hahahaa, taak Gitte :) Lidt skæg skal der jo være midt i alt det alvorlige og travle ;)

  SvarSlet