søndag den 27. november 2011

1. søndag i advent

- og det fejres på fulde hammer


Og det skal mere eller mindre fejres hele dagen, for i aften er vi nemlig inviteret hjem til mor og far til tarteletter, suppe, det sidste afsnit af borgen- og ikke at forglemme, de traditionsbundne adventsgaver ;)

Svigermor har også igen i år givet adventsgaver, og sikke en fin omgang jule'hygge'grej :) I får lige et indlæg senere, for det har altså stort fremvisningspotentiale på sådan en kage'bageblog her ;)

Inden da venter der sig lige en god omgang frokost hjemme hos Camilla, som skal nydes i hendes, Lines, Sabinas og Bittens selskab. Uif hvor jeg glæder mig - specielt til at se de unge damer igen, da det efterhånden er ved at være lidt tid siden, vi sidst var samlet hos Bitten.

Før tiden løber alt for meget fra mig, må jeg hellere se af, at få forberedt morgendagens undervisningsmateriale, for klokken kan snart blive 13.00 - og resten af dagen får jeg vist ikke tid til megen faglighed.

Hvad byder jeres 1. søndag i advent på?

14 kommentarer:

 1. Hvor er den fin din advents dekoration. Jeg tager mine 3 drenge med på en mega hyggelig lille børnevenlig cafe og får Gløgg og æbleskiver. Mine drenge skal nok have varm kakao i verdens største kopper :-D

  SvarSlet
 2. Fin og enkel :) Jeg har slet ikke fået vores lavet endnu, men har vist alle tingene til at det kan blive gjort en dag i ugen :)
  Mig og bettemanden trodser vinden og skal en tur op til min farmor og farfar her om lidt og spise klejner og flæskesteg og fejre deres bryllupsdag :) Det er dejligt med hygge med familien :)

  SvarSlet
 3. Jeg sidder på uni og skriver projekt, så det er ikke særligt julet - bortset fra at jeg selfølgelig har taget julesmåkager med og vi skal have æbleskiver senere ;) Men til gengæld afleverer vi også på fredag den 2. og derefter har jeg læse/juleferie med undtagelse af to enkelte skriftlige eksaminer! Så jeg glæder mig meget til at have "fri" i december for første gang siden jeg startede på RUC :D

  SvarSlet
 4. Vibeke: taaak :) Ejh hvor lyder det bare hyggeligt :) Håber i havde jer en dejlig tur og at drengen fik verdens største kop kakao :D

  SvarSlet
 5. Malene: Jaa, that's the way i like it ;) Jaja, mon ikke du når det ;) Tændte lys er altid godt ;)

  Ejh hvor lækkert med klejner og flæskesteg. Det er da en sand start på julen ;) God fornøjelse.

  SvarSlet
 6. Xenia: Øv for pokker da - men rart med en snarlig juleferie. Det hjælper dog også på det, at der er sørget for en smule julegodter ;)

  SvarSlet
 7. Din dekoration er meget smuk :)
  I morgen vil jeg se, om jeg kan få købt nogle lys, da jeg alligevel skal ind forbi byen. Så pyt med om jeg bare skal skrive tal derpå med en sprittusch - så længe jeg får en dekoration!

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin Kristine! Elsker detaljen med tallene. Lyder som en travl og dejlig søndag.. Vi var til fødselsdagsbrunch hos min søster i formiddag, og ellers har den bare stået på indehygge - det der blæsevejr indbyder ikke til gåture!

  SvarSlet
 9. Hvor er den enkel og fin :-)
  Jeg har ikke fået lavet juledekoration endnu, for min søndag gik med træning og derefter brætspilshygge hos vennepar. Pt. prøver jeg lige at nå at blogge lidt inden sengetid, men vores ene kat forsøger aktivt at forhindre det, da han vil indkassere alt det nus, han har manglet hele dagen, lige med det samme! ;-)

  SvarSlet
 10. Bitten: :) taaaark - og iiih hvor fedt du får juledekoration og mulighed for indkøb i morgen trods din dumme fod ;) Så bliver det alligevel jul igen i år :) JUuhuuu.

  Ps. sprittusch er også fedt nok ;)

  SvarSlet
 11. Marie: Taaaaaak skal du have :) Jeg er også selv ret vild med tallene, men lysene blev godtnok hvide istedet for røde :)

  iiih, hvor lyder det hygge med en søndag i fødselsdagens tegn - indenfor ikke at forglemme ;) Det har været vigtigt idag ja :)

  SvarSlet
 12. Piske: Tak :) Jeg kan bedst lide når det er holdt i den enkle stil :) ellers bliver jeg kulleret i mit ellers så strukturerede hovede ;)

  Ork, trods manglende juledekoration, så har du i hvert fald hygget dig max, og det er vigtigt :) Hvad der er endnu vigtigere er jo selvfølgelig, at katten får sin opmærksomhed også :) Lige nu kæmper jeg med en hund med samme mangel ;)

  SvarSlet
 13. Ninna: Mange tak :) Hvidt er sølv er altid et hit ;)

  SvarSlet