lørdag den 26. november 2011

Julekoncert

- med det dejligste nisselandskabVi var nemlig så heldige, at være inviteret med til julekoncert med mine små kusiner i formiddags. Det foregik på gymnasiet i Brønderslev, og sikke da et show. Det var fritteren der stod for arrangementet, og hvilken mundfuld - for med 125 syngende og teaterspillende børn, så skal der altså en stor portion tålmodighed og pædagogisk snilde til.

De klarede det alle til ug, men mine to kusiner var selvfølgelig de bedste :-) Her skal der derfor lige prales lidt, for Camilla (den ældste) sang simpelthen den smukkeste solo jeg længe har hørt. Wauw hvor er kusine Kristine altså stolt.

2 kommentarer:

  1. Ahh hvor ser det bare hyggeligt ud!!! Mine tanker falder tilbage til dengang jeg, som lille pige, også var med i julekoncerter og nissespil... det var nu så hyggeligt! Jeg glæder mig til min egen lille pode engang skal deltage i sådan noget - så vil jeg sikkert være lige så pærestolt, som du er af dine kusiner!

    SvarSlet
  2. Agnethe: Du kan tro det var hyggeligt, og nøjh hvor var de bare dygtige :) og ja, det bringer altså kraftige minder frem sådan nogle julekoncerter der :)

    Uif ja, jeg forestiller mig også, at det da er noget af det bedste - og hold nu op så stolt man kan blive :)

    Det bliver godt - jeg kan godt forstå du glæder dig ;)

    SvarSlet