søndag den 27. november 2011

English Sunday Lunch

- hos den kære Camilla


 Blogger-truppen og jeg var nemlig så heldige, at være inviteret på søndags frokost hos Camilla i dag, og hold nu op for et festmåltid.

Camilla havde disket op med den dejligste lunch EVER :) Menuen var ovnstegt kylling med "roast patatoes", timian og honningglaserede gulerødder og rosenkål, yorkshire pudding (som jeg aldrig havde smagt før) og en ordentlig røvfuld brun sovs - GOD BRUN SOVS :)Da et udsøgt måltid mad var indtaget og Sabina havde spændt bukserne op, så nærtuderende vi alle ellers den dejlige Viktor, alt imens vi prøvede at gøre plads til desserten. Coco derimod var ikke interesseret i hverken at tigge eller snakke, for når der er blæsevejr, så skal det da udnyttes med en god omgang "blad'ta'fat", så hende så vi ikke meget til i et par timer ;)

Well, efter en rum tid fik vi mast plads til desserten - også to portioner ;) og hold nu op, hvor blev den indtaget med største nydelse.Camilla havde bakset den dejligste "sticky cake" m. karamel-sauce sammen, som blev serveret med en skøn og cremet vanilleis - Guuuuuf siger jeg bare, og selvom den er tung, så kunne vi altså sagtens spise to portioner ;) Det siger ikke så lidt :)

Taaaak for en super skøn dag piger - det var jo som altid.... skide hamrende hyggeligt, og jeg glæder mig allerede til endnu et møde. Som Sabina siger - Hvor er det dog skønt med en flok nye veninder der deler ens interesse omkring bloggen især - men også mange andre ting.

Nu vil jeg smide mig ind i put'kassen og skåne min sølle mave for flere bevægelser for idag, for efter sådan en dag med både sunday lunch og tarteletter og supper hos forældrene her til aften, så er den da helt fuldstændig done. Jeg behøver vist ikke spise de næste par dage ;)

5 kommentarer:

 1. Puuh, hvor var jeg mæt- kan godt afsløre, at jeg ingen aftensmad fik igår, for jeg var bare helt færdig!
  Men det var jo bare SÅ godt!

  SvarSlet
 2. Sabina: Hahaha, mee toooooo! og sådan en omgang tarteletter og supper der hjælper bestemt ikke på det ;) Wauw jeg var færdig igår, men på en dejlig "fyldt med supper lækker mad" måde :)

  Jeg blev simpelthen også nødt til at springe over desserten - der VAR IKKE plads. GOSH!

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Tak for sidst, det var super hyggeligt :o) Sikke nogle fine billeder du fik i kassen i går :o) Jeg har lige lånt et af dem - jeg glemmer altid at tage nogle ordentlige billeder, når jeg er vært! Nå, ja - jeg skulle hilse fra junior og sige, at han nød jeres selskab, men at han er med "c" ;o)

  SvarSlet
 5. Camilla: Selv mange tak for sidst :) Det var skiiide hamrende hyggeligt altså. Men så er det jo som altid ;)

  Jaaa, der kom da nogle ok skud ind imellem - og hey: du låner bare alt det du vil ;) for jeg kender virkelig godt det med, at man helt selv glemmer det, fordi man har hovedet helt nede i kædgryderne.

  ååååh, tak til den bette mand :) Hils ham mange gange igen og sig at jeg er vild med hans bløde nakke ;) Den har han lige af at beholde, for så garanterer jeg en fast "nakke'nusser" i mig ;) Haha.

  SvarSlet