fredag den 2. december 2011

Chokoladejulekalender for hunde

- det er da smart hva?


Og Chillum synes at være ganske tilfreds. I hvert fald kunne hun slet ikke stoppe med, at slikke inde i den tomme låge og kradse på kalenderen, fordi hun ville have endnu flere låger åbnet :)

Vi fandt denne sjove kalender fra BestFriend til en flad 10'er i Bilka igår. Haps sagde det, og ned i kurven røg den, for det sjove ved den er, at det rent faktisk er "chokolader" der er inde i. Små søde "chokolade"knapper er nemlig placeret inde bag hver låge, og der er ca. 5-6 chokolader i hver, så der er rigeligt med chokolader. Jeg var dog en smule bange for, om Chillum overhovedet gad disse hunde "chokolader", men min bange anelse blev hurtig gjort til skamme, for divaen slugte sørme godbidderne i én haps.

Nå, men dette bliver nok det eneste pip i får fra mig idag, for idag er der nemlig open by night i Aalborg, og jeg har lovet at hjælpe til inde i biksen. Vi har derfor åbent til kl. 22.00 i aften, og i og med at jeg skal møde kl. 10.00, ja så har jeg en lang dag foran mig - men heldigvis en god og lang dag med dejlige kollegaer ;-)

17 kommentarer:

 1. Hehe hvor sødt :-) Vores hunde har en lille julesok hver, hvor nissen hver nat kommer med en lille lækker sag eller et stykke legetøj :-) Jaja, hundene er da bedøvende ligeglade, men jeg syntes det er hyggeligt.. Kæresten har også en sok, og er virkelig en kamp om at overbevise ham om, at det altså ER nissen der kommer med det *Gg*

  SvarSlet
 2. Min hund har også sådan en :-)

  SvarSlet
 3. Heldige chillum :) sidste år fik mine hunde med kødben, turde ikke købe dem med chokolade, selvom jeg ved jo godt inderst inde at det er chokolade lavet til hunde. I år har de ikke fået nogle, da de i år har fået konstateret allergi. Øv. Et kedeligt hundeliv for to små madglade bamser. :)

  SvarSlet
 4. Og forresten, så er jeg tilbage igen. På mystisk vis var min blogliste blevet slettet og de steder jeg var fast læser, så det arbejder jeg mig frem til at igen følge dem som før. :)

  SvarSlet
 5. Haha, hun ender med at ligne en pølse med 4 ben! Emma var nede at få klippet negle idag og var helt vild efter det nye slik som butikken havde fået, så jeg blev li 182 kr. fattigere!

  SvarSlet
 6. Smukke bimse!
  Her har Kenzo også en julekalender - dog med hundegodbidder. Det er bare lige med hvor den har gemt sig henne i byggerodet :)

  SvarSlet
 7. Er det rigtig chokolade? .. for det kan hunde jo ikke tåle i deres mavser. Kan se du har skrevet "chokolade", så er nysgerrig efter at høre, hvad hulen det er?? :b .. åhh gad godt have haft sådan en til TInkerbell! :D

  SvarSlet
 8. Pille: Haha, super fin idé også :) Jeg vidste dog, at jeg ikke ville få tid til, at få indkøbt tingtil den julesok hver dag, så jeg sprang over, hvor gærdet var lavest ;)

  SvarSlet
 9. Mette: Sådan ;) Det er altså forkølelse for alle pengene ;) Chillum elsker i hvert fald hendes ;)

  SvarSlet
 10. Line: Ejh hvor fint :) Hundene er nok også ligeglade med, hvad de får, bare de får lidt ;) Hehe. Hvor lyder det dogkedeligt med allergien? Betyder det så, at de slet ikke må få sådanne godbidder eller hvordan?

  Ps. jeg er glad for du er tilbage igen ;) Jeg håber du får indsamlet alle de mistede blogs på din blogroll :)

  SvarSlet
 11. Sabina: Haha, hun ER jo en pølse med 4 ben ;) Så hvad er der lige nyt i det? :)

  Årk gud, var slikket dyrt? :O Eller trak negleklipningen bare tænder ud? Men hey - selvfølgelig skal Emma da have biksen nye godter ;)

  SvarSlet
 12. Malene: åååh, hvor er du sød :) Uif, jeg er sikker på, at din bimse også er ret glad for sin julekalender :) Eller dvs. bliver glad, hvis du formår at finde den ;) Haha. Det håber jeg for Kenzo, for altså - ingen jul uden julekalender ;)

  SvarSlet
 13. Amalie: Nej, det er jo så ikke rigtig chokolade, for som du selv siger, så kan hundene jo ikke tålechokolade :) Det er et blandingprodukt, som hunde godt kan tåle og som ligner chokolade :)

  Du må skynde dig ud og investere i sådan en fætter, de har sikkert nogle tilbage endnu ;) evt. endnu billigere end før ;)

  SvarSlet
 14. Det betyder ingen godbidder eller menneskemad. De får allergifoder fra Royal canin og allergigodbidder fra specific. Så det er heller ingen billig afskrivninger :)

  SvarSlet
 15. Line: åååh hvor er det surt for dem :( og jer økonomisk set! Men når bare man har et par glade hunde, så kan det redde en hel del :)

  SvarSlet
 16. Skide god ide - sådan må jeg have til min hund;)

  SvarSlet
 17. Fie: Ja det er fantastisk lavet, og det lader til, at de "falske chokolader" rent faktisk er gode ;)

  SvarSlet