lørdag den 3. december 2011

En stille blog'weekend

- for jeg har haft og har stadig en del på programmet


Dagen igår gik som sagt med arbejde fra 10.00 til 22.00, så det var en meget træt og brugt dame, som Peter igår aftes fik hjem. Det var derfor ikke kræfter til, at blogge da jeg kom hjem, for jeg gik direkte på hovedet i seng. I morges var der heller ikke tid til blogning, for jeg havde tidligere idag en urnenedsættelse foran mig.

Faster Ingrid fra København skulle nemlig "begraves" idag, og da Peter skulle arbejde og dermed havde bilen, ja så var jeg nødsaget til, at køre med ham kl. 05.10 i morges, og blive sat af hjemme hos mutter og fatter. Min bettesøs var heldigvis så sød at have reddet op til mig inde hos hende, og jeg kunne derfor bare gå direkte ind og putte videre :)

Nå, men for at få sagt lidt om blogning, jul og bagning, så har jeg en hel del på bedding, som gerne snart skal føres ud i livet :) Det bliver dog ikke i aften, da jeg satser på at bruge lidt af min lørdag aften på, at få læst lidt litteratur til næste uge, hvor vi jo er tilbage på skolebænken igen. Åååh hvor er jeg træt af, at praktikperioden er så kort :/

God weekend folkens :)

2 kommentarer:

 1. Hej Kristine,
  Total fedt billede!
  Rigtig god aften med bøgerne. Glæder mig til at se, hvilke julegodter, der er på vej fra dig.
  - frk. sveske

  SvarSlet
 2. Hej frk. sveske :) Mange mange tak - det var en smuk dag der hjalp mig på vej :)

  Og tak for gejsten - nu må vi se hvor længe den holder. Der er jo Coice i flimmeren i aften ;) Mht. julegodterne, så kommer de meget meget snart ;) PROMISE ! :)

  SvarSlet