tirsdag den 13. december 2011

Halloooo

- er der nogen hjemme?


Og nej, min helt egen skærmtrold er nemlig ikke hjemme igen før i eftermiddag.

Idag er nemlig dagen, hvor hun skal under kniven hos Dr. Dyr, da hun skal have taget metalskinnerne ud, som jo stadig sidder i hendes små lille hundbimse'ben fra hendes frygtelige uheld.

Vi fik i november bestilt en tid til dette indgreb, hvilket by the way tog os lidt tid at få gjort, for nøjh hvor er det hårdt, at skulle have hende igennem det hele endnu en gang. Her skulle den bette fis her til morgen komme fastende, da hun igen skal i narkose for, at få de små metalskinner hevet ud af benene. Det bliver rigtig godt når det er overstået, og da det jo er for hendes eget bedste, ja så ved vi, at det er smerterne værd.

Jeg glæder mig nu bare til igen, at kunne hente hende hjem, så vi kan nusse godt om hende, så hun kommer hurtigt ovenpå igen. Ja for det er nu rarest med en glad, frisk og frejdig bimse - sådan en er vi jo vant til at have rendende i hytten :)

Derfor må I gerne lige krydse alt, hvad I kan for, at det hele kommer til at gå, som det skal. På forhånd tak fra en meget bekymret og utålmodig hundebimsemor, som bare gerne vil have sin prinsesse hjem igen :)

12 kommentarer:

 1. Alt er hermed krydset! Det skal nok gå, selvom det er forfærdeligt sådan at vente på at en operation bliver overstået - jeg blev selv omkring 10 år ældre mens junior var under kniven!

  SvarSlet
 2. Camilla: TAK!!!! Jaa selvfølgelig skal alt nok gå godt, men pyh hvor er det nogle frygtelige timer og minutter! Ja, jeg kan kun forestille mig, at det er endnu værre med sin lille (rigtige) bebs.

  Ps. de 10 år ses ikke ;) Muhaha.

  SvarSlet
 3. Jeg krydser også alt, det er forfærdeligt når der sker noget med de små og kan godt forstå du glæder dig til at få hende hjem

  SvarSlet
 4. MissT: Taak for det. Ja det er virkelig ikke sjovt, men nu må de da også snart ringe, så vi kan få hende hentet hjem igen. iiiih - tiden går så langsooomt!!!

  SvarSlet
 5. Ja kender det desværre godt, har prøvet det med min den store, hvor jeg ikke vidste om udfaldet blev aflivning eller hvad der skulle ske.. Men ja tiden kan kun gå for langsomt når det gælder sådan noget

  SvarSlet
 6. MissT: Ja, det var desværre også sådan det var med os, dengang det hele skete og hun skulle overnatte til dagen efter, før vi vidste om de kunne lave benene eller ej. Det var en frygtelig lang dag/aften og nat, men heldigvis var opringningen dagen efter positiv.

  Denne gang er vi dog "hærdet" efter sidste oplevelse med det, meeeen man vænner sig altså stadig ikke til det. Det kan heller ikke vare meget længe før de ringer nu. Ååååh for pokker.

  SvarSlet
 7. Håber det er gået godt med hende i dag!
  Puh en sørgelig og vild episode dengang (har lige læst det fra linket) - må have været uhyggelig at opleve både for hende og jer.

  SvarSlet
 8. Smukke bimse! Elsker deres udtryk og undren :)
  Håber det hele er gået godt og at hun nu snart kan komme på toppen igen :)

  SvarSlet
 9. Puha altså, lille smukke hundebasse.. Håber det hele er gået godt, og er sikker på hun nyder at blive forkælet lidt..

  Mailo sender lige lidt kærlighed, til en smuk pige af samme race som sig selv :-)

  SvarSlet
 10. Sussi: Tak for de søde tanker. Det gik som det skulle idag, men hun ligger nu på sofaen indpakket i dyner og tæpper, for det er en meget dopet hund jeg har fået mig med hjem.

  Du kan tro det var en forfærdelig oplevelse. Jeg glemmer aldrig hvor frygteligt det var, men er bare så glad for, at det ikke gik værre end det gjorde. Pyyh!

  SvarSlet
 11. Malene: Uuh hvor er du sød :) men ja, du har helt ret - hun er sgu smuk :)

  Lige nu er hun mindre skæg at kigge på, for hun er bare SÅ kvæstet, hvilket selvfølgelig er forståelig nok, ovenpå sådan en omgang hun har været igennem. Jeg håber og tror hun snarest er på dupperne igen :)

  SvarSlet
 12. Pille: iiih ja, stakkels lille sveskepige. Det hele gik heldigvis efter planen idag, så nu skal hun bare komme sig. Hils lige Mailo og sig tak ;) Det er nu rart med lidt "søskende" kærlighed racerne imellem ;) også hjælper det aaaaltid med en kærlig tanke eller to ;) TAK!

  SvarSlet