lørdag den 28. januar 2012

200.000

- sidevisninger ialt


Jep, det var nemlig det smukke runde tal jeg ramte sent igår aftes, og hvor er det altså en ret rar følelse ;-) Selvom det bare er et tal, så varmer det virkelig, at så mange har fundet vejen herind for at følge mig og min kage-bage verden.

Tak er kun et fattigt ord, men jeg vil gerne sige det alligevel :) TAK ALLESAMMEN! Jeg synes det er sååååå dejligt at blogge for og med jer, og så var det bare mindst ligeså fantastisk at vågne op til en "opdagelse" som denne :)

Når det så er sagt, så vil jeg da lige fortælle jer, at der her til morgen er slået dej op til mine fantastisk fine canapé forme, som i skrivende stund står ude i køkkenet og hæver. Derfor vil jeg den næste 1½ time putte mig ind til Peter og Chillum under dynen igen, og vente på at dejen hæver færdig.

Uuhm jeg elsker de lørdage, hvor vi begge to har fri <3

14 kommentarer:

 1. Sejt Kristine, tillykke. Kan kun fortælle at det også er en fornøjelse at følge din blog. Jeg er spændt på at høre mere om resultatet med dine nye forme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrrk, mange tak Merca :) Det varmer sååå meget!!!! Mht. brødene, så kommer de ind meget meget snart ;) Juhuu

   Slet
 2. Tillykke du seje kvinde! Det er virkelig godt gået... som du nok ved, er jeg også svært fan af dit bageunivers. Altid dejligt at kigge med herinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Marie :$ iiih altså! Jaa - du er jo en af de meget faste læsere, og det er SÅ dejligt <3 :)

   Slet
 3. Jeg er stor fan af dig og dine blogtekster. Herligt at følge med og ikke mindst afprøve nogle af de opskrifter du kaster omkring med :0)
  Rigtig god lørdag - og tillykke med det store antal sidevisninger....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork - tak for de søde rosende ord Helle :) tak tak tak !!! Godt du kan finde noget inspiration herinde, for jeg deler jo sååå gerne :)

   God lørdag til dig også - og tak endnu en gang :)

   Slet
 4. Mmh, hyggelørdag! Sådan en har jeg også, den foregår bare helt alene - dog med 2 katte.
  Du har en virkelig dejlig blog, så det er intet under, at så mange slår vejen forbi. Ville jeg bare lige sige.

  SvarSlet
  Svar
  1. MEGA hygge lørdag, det er så dejligt når det endelig sker :) Ork, jamen det mindsker sørme ikke hyggen - tværtimod ;) Ps. jeg sidder pt. med den største kop kaffe du længe har set ;) Sådan en kop skal vi to altså have næste gang der er spisning herhjemme ;)

   Tusind tak søde Bitten :$ iih altså!

   Slet
 5. elsker da også bare at følge med hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - og i lige måde da ;) :$ iih altså - alle de søde kommentarer, hvor er det rart :)

   Slet
 6. Vildt , men dejligt - Tillykke med det !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Marianne :) og ja, det er helt vildt og mega skønt ;) God lørdag :)

   Slet
 7. Fuldt fortjent og forståeligt at vi er så mange, der kigger forbi dagligt ... du har et lækkert layout, særligt billederne, skriver enkelt, ærligt og genkendeligt, så jeg tror du tiltrækker læsere i alle aldre, selv om du selv er så ung:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Orrk Marianne - hvor kan du dog bare lige sige det så det banker direkte ind i hjertet :) TAK for pokker da :) !!!! Er glad for du har det sådan med bloggen og tænker sådan om den :) Tak, tak, tak :)

   Slet