torsdag den 19. januar 2012

Fremskridt

- med vores lille bimsefis

Og bare fordi man er i bedring, så skal man jo ikke skære ned på sin morgen, middag, eftermiddag og aftenmorfar, vel? :)

Og det er faktisk store fremskridt der sker herhjemme :) I hvert fald vimser Chillum rundt som en skoldet skid, og har genvundet sit dejlige humør igen <3

Chillum er ikke længere på morfin, hun går fint og er så småt begyndt at lunte/løbe når vi er ude at lufte hende. Hendes sår heler meget meget fint og dr. dyr er mere end tilfreds med processen. Her til skal jeg lige fortælle, at vores dyrlæge simpelthen er en knag. Han ringer kl. 20.30 om aftenen for at følge op på Chillums tilstand - og det er på trods af, at han egentlig har fri her, så man må virkelig sige, at han interesserer og bekymrer sig meget om hendes ve og vel (sammenholdt med at han også sendte os det fine billede af hende, da hun var indlagt) - det er da hvad man kalder en rigtig dyrlæge, hva? :) Vi er i hvert fald meget meget glade for ham og er samtidig dybt taknemmelige for hans og hans søde kollegaers indsats.

Her kl. 8.00 skal vi ud og aflevere hende på dyrehospitalet, så vi kan få det første kontrolbesøg og kontrolrøngten i hus. Her skal der nemlig tjekkes op på, at hendes ben heler som de skal og så skal stingene vist også pilles ud, hvis den gode dr. dyr er tilfreds med hvad han ser :) Vi kan hente hende igen senere idag, og forhåbentlig få hende med hjem med en "det hele ser fint ud og benene heler som den skal" nyhed i bagagen :)

Send derfor lige en portion god karma denne vej, tak! :)

15 kommentarer:

 1. Hun ser også frisk og fræk ud igen den lille bandit:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er lige hvad hun er søde :) Hun er ikke til at styre på ti tønderland :)

   Slet
 2. Den bette spilopmager - hvor er hun bare kær! :)
  Og ovenpå al den modgang I har haft med hende på det sidste, så fortjener I godt nok også at der nu er så mange fremskridt! :)
  Jeg skal også selv en tur til dyrlægen i dag og have en second opinion på nogle problemer med Kenzos ører. Det er nervepirrende hver gang man skal til dyrlægen med de små.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa tak, mange fremskridt er vejen frem ;) og vi trænger enormt meget til det nu ;)

   åååh ja, det er nemlig nervepirrende at komme hos dr. dyr, og ikke fordi man er bekymret for om de tager sig godt af din hund, men fordi man bare aldrig aner hvilket udfald det hele ender med? ååh - i hvert fald må du have held og lykke med Kenno-drengen :)

   Slet
 3. Hmm.. Har slet ikke fået læst med i denne process, da jeg er blevet slugt at et snotmonster. Men er rigtig glad for at læse at det går fremad. Håber på rigtig gode tilbagemeldinger senere idag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ååh nej - det lyder lidt som min situation pt. Snot og øm hals !!! ØV!!! Jeg håber du er ved at være på dupperne igen Bianca. Bare rolig, der kommer selvfølgelig update senere idag, også håber vi de er hammer hammer gode ;)

   Slet
 4. Det er godt at høre at det går fremad med hende :o) Det lille pus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa det er så dejligt, og bare det at se hende frisk og frejdig igen, trods de dumme stativer. Nu må de sidste 6 uger bare gerne gå med lynets hast, så vi kan få hende 100 % fit for fight ;)

   Slet
 5. Nåe, det var godt! Går hun stadig rundt med stativ på begge ben? Det lille pus da.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun gør så Gitte, og det skal hun gøre i endnu 6 uger :) Ja, hun er altså en lille stakkel, men heldigvis har hun fundet sig helt fint til rette med stativerne, og fik idag ny bandage på - I LYSERØØØØØD :D HUHU!

   Slet
 6. Hehehe - skønt billede! Og gode nyheder, kan godt forstå, at du er glad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg har endda et der er endnu "værre/vildere" hvor hun gaber, men deeet må vente til en anden god gang ;) Jaa, det var rigtig gode nyheder idag - knoglerne heler fint og iiih hvor er det befriende at vide. YES!

   Slet
 7. åhh hvor godt at høre, jeg har også sådan tænkt på hvordan det mon gik med hende. Utrligt som sådan et lille dyr indfinder sig med sin situation og oven i købet med godt humør. Det lyder til hun blir lige så god som ny:-) Skønt med den engagerede dyrlæg .. sådan er min heldigvis osse

  SvarSlet