søndag den 8. januar 2012

I skrivende stund

- har roen sænket sig i det lille hjem


Chillum har fået sin pille-cocktail og morfinen har så småt sat sine spor. Hun putter nemlig under dynen, alt imens Peter ser fodbold og jeg selv hygger mig med blog'universet. Peter har haft hundesitter'tjansen idag, da jeg tog mig en søndagsvagt i biksen, og i morgen starter skolen igen op efter weekenden.

Peter var jo til skriftlig eksamen i fredags, så de næste 12 dage ca. har han "fri" (eller dvs. han skal læse til eksamen), så han kan passende være hundebimse'vogter de dage, hvor jeg ikke kan pga. skole og arbejde. Det er godtnok noget af et puslespil at få det hele til at gå op, så der altid er en hjemme hos bimsen.

Hun er dog allerede så meget i bedring (og lad det helst fortsætte sådan), at hun snart kan være alene hjemme i korte perioder. Det kræver dog en lille omrokering af møbler, lukkede døre, dyner på gulvet og afskærmede ting, så hun ikke laver numre. For selvom hun har to brækkede ben, så holder hun sig ikke tilbage med at gøre alle de ting hun plejer at gøre, hvis hun altså fik lov af "mor" og "far" ;) Men den går bare ikke - for herhjemme tør vi ikke andet end at gå med livrem og seler de næste par måneder :)

Nå, men bimsen skal have renset sår inden sengetid, så jeg må videre - jaja, det er næsten et fuldtidarbejde, men hvilket skønt arbejde! <3 Godnat, og fortsat god aften.

5 kommentarer:

 1. Åhh skønne dyreven - jeg har ikke fået lagt kommentarer om din syge hundevuffer endnu,men har læst med stor medfølelse. Jeg er en lige så stor dyreven som dig og ved fuldstændig hvad du går igennem af følelser, håb og fortvivlelse indimellem. Min ene skønne gamle hankat havde pludselig brækket kæben og skulle skrues sammen med ståltråd ind gennem hagen og rundt om tænderne, og det var SÅ synd. Han ville ikke spise eller drikke, så i 7 uger måtte jeg give ham mad og vand med sprøjter og te-skeer hver 3 time. Jeg var så bange og fortvivlet, men min dygtige dyrlæge støttede mig og fik os begge igennem forløbet, og han fik 2 gode år herefter og blev næsten 18 år, da jeg måtte sige farvel sidste år af noget helt andet. Så bare klø på med al din kærlighed, det er dejligt at læse hvordan I tar jeres ansvar på jer
  KH Marianne

  SvarSlet
 2. iiih Marianne. Jeg blev MEGET MEGET glad da jeg læste din kommentar - og TAK!!! Det er meget at skulle igennem lige nu, men vi klarer den da i stiv arm :)

  HVor er det også bare en frygtelig historie med din hankat :( sikke en voldsom og vigtig ting at brække også :( Hvor er det bare flot af dig, at du også kunne olde modet og håbet oppe, for nøjh hvor er det vigtigt i sådan en situation. Man kan sige meget om sådanne situationer og "ulykker", men det gør heldigvis kun båndet mellem dyr og ejer endnu endnu stærkere, hvilket da er en ret smuk tanke. Hvad der rører mig endnu mere ved din historie er, at du og din dyrlæge stadig vælger at redde ham i den alder - det er lige efter min tankegang, for der er desværre alt for mange mennesker der tænker på alderen i sådan en situation. 18 år er også mange gode år, og hvor sejt han kom så fint igennem det.

  DU kan tro vi nok skal klø på Marianne :) Vi har været igennem så meget modstand på den her front, så intet kan stoppe os nu :) Og som jeg altid siger og altid vil sige: "har man anskaffet sig et kæledyr, så må man også tage de knubs og konsekvenser der nu engang måtte følge med, for dyret har ikke selv valgt, at skulle bo hos dig og mig - det er dit og KUN dit ansvar"! BUM :) Og mht. kærligheden - så tror jeg Chillum ville være hudløs, hvis hun fik mere af det ;) Hun er og bliver en hjertevarmer :)

  Endnu en gang tak for din søde kommentar Marianne :) Den sad - på den gode måde ;)

  SvarSlet
 3. Hej igen Kristine - jamen hvor dejligt at du blev så glad, kender sagtens det med at nogle kommentarer lige går i hjertet på en bestemt dag:-) Men jeg er virkelig imponeret over dig, jeg har glædet mig meget over at følge dit engagement og ikke mindst præcis de holdinger, du også her giver udtryk for. Jeg er SÅ enig med dig. Alt alt for mange siger "det er bare et dyr". Jeg kan huske,, da jeg skulle have min elskede kat med hjem og stod og skulle betale hos dyrlægen med katten i sit bur, der stod en mand ved siden af og sagde " ja, til den pris kunne du ha' fået 10 nye katte"! Jeg tror nu dog det blev sagt med en lille glimt i øjet - men desværre ville mange jo tænke netop sådan. Det er jo en prioritering og et spg om ens personlige værdier og respekt for LIV. Dyr har MASSER af følelser, og at du siger at hun er en hjertevarmer er et superskønt og rammende ord. Fortsat god helse til hende og tålmodighed til jer. Det er dejligt når kærligheden ingen ende har:-)

  SvarSlet
 4. iiih - endnu en gang gør du det Marianne :) TAK - af hjertet tak. Og ja, du har helt ret - alt for mange tænker nemlig ikke få dyret med istedet deres egen pengepung. Det er synd :( Derfor er det godt der findes flere mennesker som os, som tager det ansvar der følger med :)

  Endnu en gang tak for de søde og varmende ord. Et hundebjæf fra den hjertevarmende bimse sendes til dig med det samme ;) God aften Marianne.

  SvarSlet
 5. TAK og i lige måde - sender en cyber-hundekiks tilbage. Hjemmebagt selvfølgelig:-)

  SvarSlet