lørdag den 21. januar 2012

Oste-tapas

- med hele svineriet :)


Jeg var nemlig så heldigt, at jeg igår sammen med Marie, var inviteret hjem til vores søde veninde Camilla. Hun havde lavet de skønneste og svampede gulerodsboller i muffinstørrelse og form - og så havde hun lavet den dejligste rødkålssalat med både æbler, hasselnødder, appelsiner og ikke mindst dadler i - nøjh hvor var det lækkert og anderledes. Bestemt en ingrediens jeg vil have i min rødkålssalat næste gang ;) 

Camilla havde endvidere stået for indkøb af diverse oste, dadler, figner, abrikoser, peberfrugt, vindruer og marmelader! Åh ja, der manglede INTET, for Marie og jeg havde medbragt grahamskiks, knækbrød, honningsyltede valnødder og appelsin-og citronsyltede mandler, som ganske enkelt bare var fantastiske. Jeg regner stærkt med, at de er at finde inde hos Marie i løbet af næste uge! GUF.


For det ikke skal være løgn, så havde den skønne Camilla selvfølgelig også stået for dessert! Hun havde lavet en henrivende kokos-marengs kage med tilhørende is og lækre bær. Yum for en omgang siger jeg bare - du kan tro vi blev mætte og tilfredse ;) Vi afsluttede aftenen med en god, men ældre film - "The Unsaid" og selvfølgelig med et lækkert fad chokolade stående på bordet til "den lille sult", som desværre var ikke-eksisterende på daværende tidspunkt :) - og nåeh ja, en heeel del tøsesnak :)


Må i alle have en dejlig dag, og nyd den gerne lidt for mig. Jeg skal nemlig på job og det er ikke ligefrem lysten der driver værket idag. Hovedet er nemlig fyldt med snot, og halsen gør mere ondt end aldrig før! Øv. Så imens sneen daler ned i vilden sky, så vil jeg bevæge mig ud i den og ind mod byen :) Hav en dejlig dag!

20 kommentarer:

 1. Ååååhr, hvor ser det da bare vildt lækkert ud. Som i virkeligt meget vildt lækkert!!!
  Tror snart jeg vil invitere nogle veninder til ostebord! Har jo også mit smukke ostebræt fra Rosendahl der skal afprøves:)

  SvarSlet
  Svar
  1. iih det var også bare SÅ lækkert søde. Det kan være vi skal holde en ostedag en dag? For du ved hvor gerne jeg vil lure på dit Rosendahl ostebræt ;) Dit heldige asen altså :D

   Slet
 2. åhhh du milde oste-himmel..hvor ser det godt ud..
  rigtig god arbejdslyst idag, jeg håber det går bedre når først du er kommet afsted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ostehimmel - det lød ret skægt inde i min tilsnottede hjerne Lene :), men ja det var også super lækkert. Det gik ok med arbejdet lige da jeg kom i omdrejninger ;) Nu er jeg heldigvis hjemme i sofaen igen og nyder resten af weekenden i fulde drag :)

   Slet
 3. Det er vist ostehimlen, du er kommet i der :)
  Jeg har aldrig smagt ost med sådan nogle valnødder, men har altid syntes, at det så henrivende lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oooh yes ! Absolut ostehimlen Bitten ; ) Uf, det må du altså prøve en dag, det er tosse godt ;)

   Slet
 4. Uh, hvor får jeg lyst til at sætte tænderne i det hele én til gang. Tak for en dejlig aften! Og god arbejdslyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meee toooo Marie! Jeg gad godt jeg var Camilla og kunne komme hjem til sådan en god omgang oste-rest i køleren :) Håber i nyder lørdagen i hytten :) Hils Mads

   Slet
 5. Ost er da ikke sundt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uf, der er da en der går efter nobelprisen der hva? :) og nej - du har ganske ret Nana. Ost er nemlig ikke sundt ;) Det er der vel forhåbentlig heller ikke nogen der har bildt dig ind? :)

   Slet
  2. Nobelprisen? Undskyld mig, men hvorfor kommer den ind her?
   Og jeg mener da, at du skrev, at du var på kur, og det var slut med usunde ting, eller sådan noget..? :)

   Slet
  3. Jeg er ikke på "kur", men vil bare gerne leve en sundere livsstil generelt. Og det er slet ikke slut med usunde ting, slet ikke. Der er bare nedtrapning lige pt :-) Det er jo en kage-bage blog for pokker :-)

   Det jeg mener er, at jeg ikke er på slankekur, men bare spiser sundere når jeg kan :-) Og når der ikke er andet end ost og man er inviteret til spisning, så skal man jo spise det der er :-)

   Slet
 6. Damn you hvor ser det godt ud! Lige til at blive pivlækkersulten af! Kan være jeg skal snige mig til en gnalling ost lidt senere... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ååååh - ja, det var super skønt og lækkert Piske, men resulterer også i, at jeg selv sidder og craver efter ost for syyygt lige nu! Jeg har bare ikke noget, så jeg synes du er en kende heldig, hvis du kan snige dig til en lille luns ;)

   Slet
 7. Savler som en sindssyg ! LÆKKER, LÆKKER, LÆKKER !

  Well done, girlies !

  /Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæææ, det var sørme heller ikke tosset ;) og tak Linda - det var ret godt til os kan jeg fortælle dig ;) YUM, det gør man altså bare for sjældent sådan noget oste-bord der :)

   Slet
 8. Mums, hvor ser det godt ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. det var også bare så lækkert et måltid Birthe :) Uf hvor jeg dog elsker ost ;) Noget ost i hvert fald :)

   Slet
 9. Hvor ser det godt ud - ostebord er i sandhed guds gave til mennesket. Desserten ser heller ikke værst ud, meget sommerlig :D

  - Anne

  SvarSlet
 10. Haha - nemlig! Det er en gave til menneseheden, soo true :) Desserten var slet ikke værst :) og ja, rigtig sommerlig og lækker. YUM!

  SvarSlet