mandag den 6. februar 2012

Forude: tøsehygge, sladder, rødvin og god mad

- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aften


Og efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe. Det er nemlig den kaffe, som jeg i sidste uge fik tilsendt af Rikke, sammen med disse flotte blomster, som jeg lige nu nyder mundfuld efter mundfuld. Uuhm. TAK RIKKE - du har ramt helt plet på kaffefronten :) SLURP!!!

Nå, men menuen i aften står på lidt let og lækkert, nemlig en omgang perlespeltsalat ala. MissMuffin, lidt kød (aner ikke hvad endnu, da Maj tager dette med) - og en forhåbentlig god og vellykket dessert: Lun Chokoladefondant m. citrussalat og vaniljeis :)

Og sådan en dessert kan jo laves lidt i forvejen (eller det kan dejen i hvert fald), så jeg har tænkt mig at springe ud i det nu, så de er klar til bare at smide i ovnen senere. Dernæst skal citrussalaten laves, for den skal jo også trække lidt :) Bum bum :)

6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se billeder af citrussalaten! God fornøjelse med tøse-hyggen, - det er jo herligt at "krybe" indenfor i denne kulde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Guf manner, det var vel også nok en HAMMER lækker dessert. Glæder mig til at kunne vise hele herligheden frem ;) Og apropos kulden, så er sådan en lun chokoladefondant lige i øjet ;)

   Slet
 2. Ser frem til at se billeder og opskrifter - lun sjokoladefondant lyder meget spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. UHm, glæd dig ;) For hvis mine billeder bare kan udtrykke halvt så godt, hvor god den var, så er det godt gået ;) YUM!

   Slet
 3. Uhm.. Du forstår at nyde livet! :) Glæder mig også til opskrifter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og kaffe skal der jo til ;) Opskrifterne er på trapperne ;)

   Slet