fredag den 2. marts 2012

Abbe Pierre

- og en hyggelig dag i det gode forårsvejr 

Chillum nyder også den flotte forårsdag
Sabina kom nemlig og hentede mig efter skole, også tog vi på tur - loppetur :) Turen gik til Abbe Pierres klunsere i Tylstrup, og hvis du ikke ved hvad Abbe Pierres klunsere er, så er det et sted for indsamling af genbrugseffekter, som så bliver solgt til deres månedlige loppemarked, hvor pengene blandt andet går til udvikling af vandforsyning i Afrika.
Jeg har været der et par gange før og har rent faktisk været heldig at finde nogle ret fine ting. Derfor var det med stor glæde, igen at træde ind i de hyggelige og gamle genbrugs omgivelser, hvor gamle møbler, maskiner, lamper, bøger, gammelt porcelæn, køkkenudstyr, smykker, tøj og sko pryder landbrugsejendommens lokaler.

Der var dog ikke det helt vilde at komme efter i denne omgang, men det blev alligevel til et par småting, nemlig en lille mælke/fløde-flaske til fremtidige cookies og kage billeder (jaja, man er vel en smule skadet?) :) og med mig hjem fik jeg også et par fine vinringe i sølv, som jeg skal bruge til noget helt helt andet, men mere om den idé følger :)

Hvis du er blevet fristet til også at kigge forbi, så holder Abbe Pierre åbent den første fredag og lørdag i måneden fra 10.00 - 16.00, så du kan nå det igen i morgen, hvis du bor i nærheden af Tylstrup. Du kan også lure i deres kalender og finde andre datoer, som er at finde på deres hjemmeside.

2 kommentarer:

  1. Åh jeg mindes vores tur derop! Der blev bilen fyldt, må man sige. Det kan være, jeg snart skal have sendt lidt den anden vej :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der var ikke meget plads til passagere i bilen, da vi kørte derfra :) haha! Åååh ja - der skal jo være plads til når bettepigen ankommer ;)

      Slet