lørdag den 3. marts 2012

At yde for at nyde

- er hvad weekendens opmuntring er


Og hvilken dejlig opmuntring, som virkelige er nødvendig, når hele weekenden står i arbejdets tegn. Jeg har nemlig fået både lørdags og søndags vagten inde i biksen, og det passer mig egentlig ganske godt, for jeg har brug for pengene :-)

Nu var jeg godtnok så heldig, at skulle have penge tilbage i skat, men men men, de falder også på et tørt sted, som jo altså blev lavet til fordel for en skiferie. De penge må også siges at være givet ret godt ud, men oveni alt for mange dyrlægeregninger, tandlægeregninger og diverse uforudsete omkostninger, ja så passer 1.400 kr. mig nu ganske godt at få tilbage fra skattefar :)

Jeg skal dog indrømme, at jeg ovenpå sådan en omgang snue, godt kunne bruge en friweekend lige til at komme helt til hægterne igen, og få ordnet de sidste ting til den kommende uge både på lektiefronten, men også på husholdningsfronten, som jo altså har været nedprioriteret en kende den sidste uges tid. Jeg vælger istedet at tro på, at en kop varm chai-latte kan hjælpe mig lidt igang, og at det netop er godt at starte stille og roligt op igen allerede nu - og så må de løse ender samles når jeg får fri fra job. Det er jo trods alt kun fra 10.00 - 16.15, så lidt af dagen er der jo tilbage, når jeg først er blevet løsladt :)

Hvad skal I bruge jeres weekend på?

6 kommentarer:

 1. God arbejdslyst og god bedring :-) jeg skal til min nieces 1 års fødselsdag, så det bliver en rigtig hyggelig dag, selvom jeg burde blive hjemme og blive rask. Har nemlig scoret mig en grim omgang lungebetændelse efter jeg kom hjem fra østrig. Øv!
  - Lærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih Lærke - det er surt du stadig døjer med lungebetændelsen. Håber dog du havde en god dag alligevel :) Det fine solskinsvejr hjælper en smule på det ;)

   Slet
 2. God bedring og arb.lyst - kunne søreme godt bruge en kop varm chai.
  Nyder det fine vejr på job, hvor jeg har cyklet rundt til borgerne siden kl 6 i morges ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var heller ikke dum ;) og hvor lyder det til at have været en hyggeligt morgenvagt du har haft dig ;) Skøønt.

   Slet
 3. Jeg håber din weekend bliver skøn med skøn på, selv om du skal arbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på den gør - og den er allerede godt skudt igang ;) Nu nydes et glas rødvin, for er der weekend, så lad der være weekend ;)

   Slet