onsdag den 7. marts 2012

En smilende morgen

- med god morgenmad, dynehygge og tv


Chillum og jeg nyder os nemlig en fridag, da jeg jo har undervisningsfri hver onsdag. Jeg plejer dog næsten altid at skulle arbejde på disse "fridage", men det var ikke tilfældet idag. Chillum og jeg har derfor fået os en god portion morgenmad, og ligger nu i skrivende stund i sofaen under dynen og glukker lidt tv.

Chillum var jo et smut ude hos Dr. Dyr igår, for at få pillet dele af stativerne af, og da hun kom hjem igen, var det en meget træt og afkræftet bimse, som brugte resten af dagen på at sove "rusen" ud. Det var heldigvis gode nyheder vi fik med hjem, og alt går som det skal - jubiii. Derfor skal Chillum og jeg bare hygge igennem idag, nemlig for at fejre de gode nyheder, samtidig med at der skal læses lidt lektier til morgendagens undervisning.

2 kommentarer:

 1. Hvor skønt at høre!!! Det må bare være en lettelse. Håber hun snart er sig selv igen, den lille hund :) Og uhmm dejlig morgenmad, og yummilicious morgenmad....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare SÅ skønt, at vi nærmer os målet mere og mere :) Det bliver rart når hun til sommer kan vimse rundt som hun plejer :)

   Uhm ja, morgenmaden fik 5 stjerner ud af 5 - det var lige hvad jeg trængte til i morges :) GUF!

   Slet