torsdag den 22. marts 2012

Foråret nydes

- endda i fulde drag


For da vejrguderne har lovet et fantastisk forårsvejr med sol og helt op til 15-16 grader de næste par dage, og med det faktum at jeg skal arbejde både fredag og lørdag, så var der ingen tvivl om, at solen og det lækre vejr skulle nydes fuldt ud idag.

Det blev herhjemme nydt med nybagt brød, kaffe på kanden, saft i patentflaskerne og det nye H&M katalog ved hånden :) Det hele foregik SELVFØLGELIG ude på vores højt elskede altan, som ganske enkelt er uundværlig, når man er opvokset på landet med højt til himlen og nu nødsaget til at bo i lejlighed et stykke tid endnu :)

Jeg klager ikke, for vi bor heldigvis et lækkert sted med meget plads, en skøn og rummelig altan, skøn natur og ro omkring os. Jeg er i hvert fald godt tilfreds :)

Må i alle nyde resterne af den fantatiske og smukke forårsdag - men lov mig lige én ting: behold venligst tøjet på, for jeg ved ikke, hvor mange jeg har set idag, både udenfor, inde på og på vej til og fra skole, som allerede var hoppet i shortsene og havde smidt trøjen. Lad være - du kan nå at blive syg endnu!!!!

2 kommentarer:

  1. God forårsdag til dig også! Dejligt at du nyder dagen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Bianca :) det var en fantastisk dag med fantastisk vejr.

      Slet