lørdag den 24. marts 2012

Mit eget stjerneskud

- i både mad og menneskeform


For Peter var til en meget svær og nervepirrende eksamen igår i samfundsøkonomi. Dumpeprocenten er 50 %, og da eksamensformen i bund og grund handlede om udenadslære, ja så var Peter ret nervøs omkring den, hvilket kun blev værre af, at han ikke følte sig særlig sikker i mange af eksamensspørgsmålene, samt den meget vanskelige udenadslære af hele pensum.

Da jeg jo ved, hvor klog og dygtig min kære kæreste er til økonomi og eksamener, ja så vidste jeg at det hele nok skulle gå, højt eller lav karakter - han skulle i hvert fald nok bestå, hvilket også for Peter var det vigtigste.

da jeg skulle på job igår lige efter skole, gik jeg hvileløs rundt omkring mobilen og ventede på, at Peter ringede for at fortælle, hvordan det helel var gået, og han fik sgu 10 Ö. Aaaahmen - behøver jeg sige, at jeg er meget meget stolt af min kære mand? Nej vel - men hvis nogen skulle være i tvivl, så jeg er jeg hammer stolt :)

Det var Peters forældre selvfølgelig også, så svigermekanikken ville give luksus stjerneskud fra Kvisthuset i Tylstrup og kom derfor ud til os for at spise og fejre Peter og hans flotte flotte karakter.


Svigermor havde også taget jordbær, chokolade og Asti med sig, for når man skal fejre en eksamen, så skal der tydeligvis ikke mangle noget :) Uhm altså - hvilken lækker måde at skyde weekenden igang på efter en hård og lang dag, og ikke mindst at fejre min dejlige kæreste på - MIT PERSONLIGE STJERNESKUD <3  

Nu vil vi alle tre smække benene på, se noget lørdags-tv og bare lade op til en dag med huslige pligter i morgen. Vi har begge været på arbejde idag, så sofaen kalder noget så grusomt :) Hav en dejlig lørdag.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med ham! Stærkt gået :)

  Og lækkert med god mad, det er den bedste måde at fejre på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Trine :) Ja det er SÅ SEJT! Uhm ja - sådan et kæmpe stjerneskud der er ikke sådan at kimse ad :) UHM!!!! For ikke at tale om jordbær med chokolade og tilhørende ASTI :d

   Slet
 2. Tillykke med ham - og sikke noget mad - ren forkælelse :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det søde Birthe :) iiih ja, og han fortjente det virkelig ;) Ren forkælelse :)

   Slet
 3. Hvor er han go'! Stort tillykke med ham! :D
  Mmm, og hvor kunne jeg godt spise et stjerneskud :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er nemlig så :) og taaaak :)

   Uhm ja, det var også virkelig lækkert, men det var desværre så stort, at jeg ikke kunne spise det hele. Det siger altså lidt om størrelsen, for jeg er en hund efter stjerneskud, og kan ellers nok finde ekstra plads i mavsen, hvis det er nødvendig. Denne krabat måtte jeg dog bukker under for :)

   Slet
 4. Stort tillykke med ham - det var ellers noget af en dumpeprocent at kæmpe imod.
  Og nøj for et stjerneskud - det kan man vist kalde højtbelagt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Malene :) Ja for pokker - det var også en stor del af grunden til, at han var kæmpe mega meget nervøs!!!!

   ooh yes, ahmen du begriber ikke hvor stort det var. Det var på grænsen til vulgært :)

   Slet