mandag den 12. marts 2012

Nedrivning - part 2

- og 1 stk. træt bimse


For som I nok kan se på billedet her, så var det en meget meget træt bimse, vi idag fik med os hjem, for når man kan sove sådan der, så må man da være træt? Denne voldsomme træthed skyldes, at hun idag kom i narkose, fordi dr. dyr ville sætte endnu en støttende "pind" ind i de eksisterende stativer på ydersiden af højrebenet, og derfor kunne hun ikke nøjes med bare at blive bedøvet på normal vis, som hun jo altså plejer, når der skal pilles ved hele arrangementet.

Idag var derfor en smule anderledes, men vi fik heldigvis pillet anden del af stativet af, så nu er vi endnu et skridt nærmere målet, og hvor er det skønt. Man kan allerede tydeligt se, at Chillum også allereder nyder "friheden", selvom hun nu igen ligger godt og grundigt puttet i dyner på gulvet, og sover den sidste del af rusen ud.

Resten af aftenen skal nu gå med Master Chef, hundebimse hygge og en smule lektielæsning.

4 kommentarer:

 1. åh, man kan næsten ikke holde ud af se dem sådan, hvor er det bare en hård omgang for jer alle. Men skønt at I kan se, det er det hele værd... jeg håber hun får et langt og smertefrit liv i mange år herefter....

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det er hårdt, men når man ved det kun er pga. narkosen hun har det sådan, så er det mere ok, da vi jo ved hun blev frisk igen her til morgen :) og det kan du tro hun gjorde :)

   Jeg håber sørme også hun lever længe og smertefrit :) Det har hun i hvert fald fortjent den bette.

   Slet
 2. Hvor er det omstændigt for den stakkels Bimse! Håber hun er ved, at være sig selv igen? Og selvfølgelig bliver det al besværet værd for den lille hund :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig noget af en omgang vi er igennem, men nu må vi snart være i mål :) Hun er kommet sig ovenpå narkose-rusen, så nu vimser hun fint rundt herhjemme igen fuld af godt humør :)

   Ja - det er det hele værd! Hun er jo min lille øjesten - mit hjertebarn :)

   Slet