onsdag den 25. april 2012

Når hunden overhaler manden

- altså i år og alder


Ja det lyder måske meget mærkeligt, men det er sandt, hvis man vel at mærke tæller i hundeår :-) Dagen idag står nemlig i Chillum og Peters tegn, for de har begge fødselsdag idag :-) Og da der jo ikke er noget nyt i det, da en fødselsdag jo aldrig kommer bag på nogen, så er der alligevel noget anderledes ved dagen i år. For ikke nok med at de begge fylder år på samme dag, så er det idag dagen, hvor Chillum overhaler sin "far" i hundeår. Det er da lidt skægt :-) Chillum fylder nemlig 4 år idag (28 hundeår), hvor Peter "kun" fylder 23 år (menneskeår) :-)

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at de idag skal fejres på bedste vis, og starten gik allerede i morges, hvor der blev pakket gaver op i sengen og efterfølgende var der morgenbrød at indtage :)


Jeg havde egentlig planlagt, at lave en lækker brunch til Peter inden han skulle i skole, men da jeg fandt ud af, at han allerede skulle møde kl. 8.15, så var det som om, at det blev lige tidligt nok - og så tidlig på dagen er der altså ingen af os der kan få noget som helst ned i mavsen :) I morges meddelte han så, at han tog sig en pjækker idag, så jeg måtte jo lige få bakset en nogenlunde lækker fødselsdagsmorgenmad på benene alligevel :)

Den måtte derfor istedet stå på lækkert bagerbrød, og da jeg jo kunne få lov at vælge, så stod "kagevalget" altså på en brunsviger i bedste "kagemand" stil - og den blev da også pyntet lidt derefter ;)

Nu slanger vi os alle tre i sofaen og nyder en god portions kvalitetstid. Hurra for Peter og Chillum, og hurra for at det er legalt at pjække, når man har fødselsdag :) HURRA!!! 

8 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! Stort tillykke med dem begge :) Håber I får en skøn dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak for det :) Vi har inditl nu haft en dejlig dag. Nu venter vi bare på stegen :) Uuuhm.

   Slet
 2. Stort tillykke til dem begge :)
  Og hvor lyder det altså hyggeligt med legalt pjækken, slængen på sofaen, kvalitetstid og morgenhygge - sådan skal en fødselsdag være :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anne :)

   Jamen det var også virkelig dejligt, og tiltrængt på mange måder :)

   Slet
 3. tillykke til dine to elskede:-) En gang i mellem er det også lækkert at få sprødt bagerbrød

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde :) Ja, netop - især når man ikke lige havde andet godt på bedding ;)

   Slet
 4. Stort tillykke til fødselarerne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde :) Jeg sender den rare hilsen videre til dyrene ;) HAHA.

   Slet