tirsdag den 10. april 2012

Påsken er ovre

- og det er noget jeg tydeligt kan mærke


For ikke nok med at jeg har været på farten hele påsken, så kan det altså virkelig mærkes, at den nu er slut, og vi igen er tilbage på skolenbænken - nu bare med endnu kortere tid til eksamensstress og eksamensræs!

Hvad der bestemt ikke gør "skolestarten" nemmere er, at dagen idag er monster laaaang. Vi mødtes nemlig i gruppen kl. 8.30 i morges, hvor den så stod på lidt opgaveskrivning. Derefter var vi til praktikmøde fra kl. 12.30-13.00 også slutter vi da lige af med klasseledelseskursus nu her fra 13.00-17.15, båååh.

Heldigvis bliver aftenen afsluttet i godt selskab, for efter kurset skal jeg lige hjem og vende, have lidt mad også afsted igen - denne gang mod veninden Sine fra seminariet, som giver en kop kaffe, og så skal der ellers planlægges sommerhustur, som vi skal på her i weekenden :) Juhuuu.

OG HEY - hvis du endnu ikke har deltaget i min fejrings give away i samarbejde med HARIBO, ja så kan du altså nå det endnu :) Klik dig ind lige HER, og mind dig frem til 2 kg. HARIBO CHAMALLOWS ;) Vinderen vælges først i aften, så hvis du har et dejligt minde med skumfiduser, så del det endelig - måske du er den heldige vinder ;)

2 kommentarer:

 1. Det må have været dejligt med en tiltrængt påskeferie :) Især inden I skal til eksamen - det er bare altid stressende!
  Og jeg skal da lige love for, at I starter hårdt ud i dag, Kristine - nøj en lang dag.. Men når den så ender med veninde og kaffe, så er det vist ikke helt galt :)

  Nu er det vist heller mig, som skal tilbage til eksamenslæsning, da det går løs i morgen for mit vedkommende :S Åhh ..

  SvarSlet
  Svar
  1. ååååh ja, det var så tiltrængt, men nøjh hvor var den også bare hurtig overstået. Og ikke nok med det, så har vores lærer lige valgt idag, at udskyde næste uges undervisning endnu en uge, hvilket betyder en uge mere til læseferie, øv for pokker det er træls :(

   Jaaa, dagen idag er ikke for sjov. Nu er der heldigvis "kun" 1½ time igen. ZzzzzZZzzzzZZZzzzZzz.

   ÅÅåh gud, super meget held og lykke Anne! Det skal nok gå helt perfekt. Glæder mig til at høre om det, når du er på den anden side :)

   Slet