torsdag den 3. maj 2012

Årets første tur i Zoo

- og hvilken dag at tage i Zoo på


For tirsdag eftermiddag drog Peter og jeg en tur i Aalborg Zoo - dog uden hundebimsen denne gang, da hun jo endnu ikke er helt fit for fight. Vi tog os derfor en hyggelig tur, kun ham og jeg - og selvfølgelig den gode Mr. Canon, og hvilken dag vi valgte. Vejret var perfekt, haven var ikke overendt med mennesker og næsten samtlige dyr med unger var vi så heldige at få at se :)

For at I kan få en fornemmelse af, hvor skøn en tur vi havde, så får i lige en omgang billedespam fra dagens shoot :)Ja, billederne taler vist for sig selv. Skønt at vejret endelig indbyder til zoo-ture, så vi kan få mest mulig udbytte af vores årskort, som kun gælder indtil juli måned. Jeg håber inderligt på, at Chillum bliver fit for fight inden længe, så hun kan nå at komme en tur med i Zoo i år også :)

Og nu jeg er igang med billedespam og et ret så billederigt indlæg, så vil jeg lige benytte chancen for at give heads up for min fine 55-250 mm. linse, som absolut er skyld i, at vi kunne komme "så tæt" på dyrene. Uuhm jeg elsker mine kamera-gadgets ;)

Når det så er sagt, så vil jeg gribe min cykel og drøne ud mod seminariet, hvor jeg forhåbentlig trækker et godt opgaveemne! Wish me luck!!!!

18 kommentarer:

 1. Held og lykke med trækningen!!
  Skulle lige til at spørge ind til det objektiv da jeg jo har læst at du har den :-)
  Giver den mange rystede billeder, eller fungerer billedstabiliseringen som den skal? Har nemlig overvejet længe om det skal være mit næste køb :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh, det er nu overstået, så nu ved jeg hvad den næste uge skal gå med :)

   Mht. objektivet, så er det intet mindre end fantastisk. Det giver slet ikke rystende billeder, så billedstabilisatoren må absolut fungere som den skal :) Jeg er så glad for den, for man kan bare få nogle lidt federe billeder, når man er på tur og langt fra :)

   Slet
  2. Jamen det må være skønt at få det overstået :-)
   så må jeg da tage mig sammen til at købe den når du siger det på den måde. For jeg elsker at tage billeder af dyrene i zoo :-)

   Slet
  3. Jeg kan absolut anbefale den i hvert fald, for ikke nok med at man kan tage fine billeder af dyrene i zoo, så kan du jo også fange mange andre fine ting, som er for langt væk til at kunne "nå" dem med den almindelige linse. ;) Go and spend some moneeeey :D

   Slet
  4. Det skulle nemlig være et udmærket all-round objektiv :-) Så det skal i hvert fald prøves ;-)
   Endnu engang held og lykke med opgaven :-) Altid noget at vejret bliver værre, så er det ikke så slemt at sidde indendørs ;-)

   Slet
  5. Tak for det Louise :) Ja jeg satser også stærkt på, at vejret hjælper mig en smule, i takt med at det bliver dårligere :)

   Slet
 2. Det er mange år siden jeg har været i Zoo! Det er ellers så hyggeligt, når vejret er godt (både lækker solskin og fint snevejr), men det er godt nok en dyr (hø-hø) omgang, så det sker desværre ikke så sjældent - og når jeg har lyst til at tage i Zoo, har hele verden også, og så strækker køen så alt, alt for langt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for som du siger, så er det også ret hyggeligt med fint sne. Nu har vi heldigvis årskort dertil, som vi fik sidste sommer af svigermor - og når man har det, så er det da med at udnytte det til fulde ;)

   Slet
 3. Dejligt med en tur i zoo og så i godt vejr :)
  Har også årskort til Odense zoo.. det er SÅ hyggeligt!
  Håber du har trukket et godt emne - så er det klar parat sæt igang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en fantastisk tur :) og ja - Zoo er bare fantastisk, især når vejret er så lækkert, som det var det i tirsdags.

   Baaah, mht. opgaven, så er jeg ikke helt tilfreds med emnet, meeeen jeg må bare se det positive i opgaven istedet for! PYyyh

   Slet
 4. Meget meget flotte billeder!

  Jeg har ikke været i Zoo endnu i år.. men er så glad for at jeg bor i en by med egen zooligsk have så man altid kan komme forbi!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Pernille :)

   Ork ja, der bliver i hvert fald rig mulgihed for, at kunne komme en tur i Zoo ;) Heldigvis har vi også vores egen Zoo her i Aalborg - skønt :)

   Slet
  2. Hihi jeg bor også i Aalborg :) hvorfor jeg troede du vidste det det ved jeg ik lige, men jeg bor altså også i Aalborg! :D

   Slet
  3. Haha, uuups :) Jamen så ved du jo bare endnu bedre, hvad jeg taler om ;)

   Slet
 5. Fantastiske billeder du tager! Kan især godt lide elefantbilledet :-) Jeg ELSKER Zoo og tager gerne afsted flere gange om året. Jeg kan bedst lide det forår og efterår.

  SvarSlet
  Svar
  1. iiih - tak for det :) Og ja, elefantbilledet er så fint - især fordi at elefanten rent faktisk var helt ude og fange kæmpe store græstotter med snablen, hvorefter den rystede dem fri for jord, og derefter proppede dem i mulen. Den var virkelig hyggelig at betragte i dens jagt på frisk ubetrådt græs :D

   Slet
 6. Der er mange gode 'skud' - tak for kigget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :) men hvad kan jeg sige - min gode Mr. canon er en ørn til det skidt der ;) og velbekom da ;) Det føles måske ligesom at have været der selv? ;) Haha.

   Slet