mandag den 21. maj 2012

Banke, banke på

- hvem der?


Jo det er såmænd bare den kære hverdag, der igen banker på, og dermed også endnu en eksamensopgave der snart skal skrives. Her er det dog ingen hemmelighed, at jeg endnu ikke er helt på dupperne igen ovenpå den dumme dumme skriftlige eksamen, som jeg i sidste uge led under. Jeg satser dog på, at bruge de næste 8 dage på, at komme helt ovenpå igen, så jeg kan aflevere den næste opgave med en lidt bedre fornemmelse indeni.

Jeg har derfor planer om denne uge at få restitueret fuldt ud, nyde de dejlige og solrige dage på altanen, arbejde lidt og selvfølgelig lige finde psykologibøgerne frem - måske skimme dem lidt igennem og sætte mig lidt ind i det hele igen, så jeg er bare en smule klar til en uge med opgaveskrivning.

Pyyh, hvor er jeg glad for, at jeg har idag og imorgen til TOTAL afslapning, inden jobbet kalder både onsdag, fredag og lørdag denne uge. Der skal jo tjenes lidt penge til de fine sommerklæder, som butikkerne jo bugner af for tiden - og mon ikke min egen lille biks også har fået en hel del lækre sager, siden jeg sidst var der? Jeg tror det ;)

Hvad skal jeres uge gå med? :)

8 kommentarer:

 1. Hejsa,
  Lyder skønt med et par fridage til at nyde solen. Jeg har virkelig også nydt den forlængede weekend, der lige er gået. Nu står ugen bare på det 'sædvanlige' (fristes jeg næsten til at sige) arbejde, træning, madlavning, blogging ;-)
  - frk. sveske

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det "sædvanlige" skal jo også passes ;) Og når man bare forstår at nyde hverdagen, jobbet og træningen, så er det jo ingen sag ;)

   Slet
 2. Jeg er sikker på at det hjælper at du suger en hel masse sol til dig :)
  Min uge står også primært på solnydning, skal også nyde afslapningen inden jeg starter på deltidsjob 1. juni.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Det er også min konklusion ;) Ejh hvor skønt Bitten :O HVor har du dog fået job henne? Fedt for dig - virkelig. Det snakkede du da slet ikke om i lørdags? :) Se nu er jeg nysgerrig ;)

   Slet
 3. Nøj et smukt billede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak skal du have :) Jeg er også selv ret godt tilfreds med det, selvom folk der kørte forbi kiggede lidt ;) Det må siges at være det hele værd ;)

   Slet
 4. Arbejde! :-O
  ... men i dag gik jeg lidt tidligere, for der var ikke så travlt, og jeg har sparet noget fleks op. Egentlig skulle jeg til træning, men det blev byttet ud med en lille cykeltur, og så skal der danses i stuen lidt senere! Wuhuu, sjov motion :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ja, jamen sådan er det vel også for de heldige folk, der er uddannet og har et arbejde. Men med de studerende er det jo lidt en anden sag, når læseferien puster en i nakken ;) Dejligt du havde lidt fleks, så du også kunne komme hjem og nyde det gode vejr - og hey, cykling er nu også en form for træning. Ikke? :)

   What? Dans i stuen - det lyder satme sejt ;) God fornøjelse ;)

   Slet