tirsdag den 22. maj 2012

Den smilende diva

"Hent mig lige en kold hunde-limonade, tak!""Se hvor jeg smiler til fotografen - er jeg ikke god mor?"

".......eller hvad med score smilet?"

"Mor jeg sover faktisk næsten, så få nu det kamera væk. Ikke mere posering idag"

Fik disse billeder også et smil frem på dine læber? Hvis ja, så tænk lige på, at jeg er så heldig at bo sammen med denne dejlige diva, som formår at få et smil og en dejlig, kærlig hjertebanken frem i mig hver evig eneste dag <3

Har du husket at nusse og hygge om dit kæledyr idag?

26 kommentarer:

 1. Wow sådan en diva gad jeg godt at have. Er i circusset har vi en lille fransk buller, det er faktisk ham circusset er opkaldt efter. Ha en dejlig varm sommer aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen hun er også bare dejlig :) HAha - ejh hvor skægt ;) Jamen de kræ betyder jo også bare alt. Tak, og god aften til dig også ;)

   Slet
 2. Total Kølig Kaj! :D

  Og ja tak! Det har jeg :)
  http://tinypic.com/r/2q30r5k/6

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mega :) Det var godt - det er også vigtigt at huske ;)

   Slet
  2. Tro mig.. med to pipper i huset kan man ikke undgå at hygge om sine kæledyr.. De er nemlig ikke som hunde, som bare holder sig til.. nænæ.. pipper kalder.. og kalder og kalder.. til de er tilfredes :)

   Slet
  3. Hehe, jeg kan så dertil sige, at Chillum virkelig holder sig til, for hvis ikke vi er opmærksomme på hende, så skal hun nok gøre opmærksom på sig selv :) Som dine pipper gør det med "pip", så gør Chillum det meget fysisk, nemlig ved at springe op og lægge sig ligeså lang hun er, henover hals, næse og mund (på den måde kommer hun helt tæt på, og kan mærke os via. luft og ånde) - ja det lyder underligt, men det er vist meget normalt for den race ;) Skøre hund ;) Men når man tænker over det, så giver det jo meget god mening. Luft og ånde = hygge og liv - og bedst af alt, hun opnår det hun vil - opmærksomhed og tæt kontakt :) HUn er og bliver en "gumsetrold" :D

   Slet
 3. Ork hvorfor virker mit link ikk! :( Øv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker også :) Hvis det er det søde billede med dig og pipper, hvor han sidder lige ved kinden? :)

   Slet
  2. Det er det :)
   Jeg mente bare at linket er ikke til at klikke på!

   Slet
  3. Nåeh på den måde :) Jeg kopierede det bare - og nøjh et godt billede. Dejligt du har hygget godt om dine pippere idag også.

   Slet
 4. Svar
  1. Jeg kan ikke andet end at give dig ret Bianca :) Hun er SÅ dejlig...

   Slet
 5. Piiiiift, fit fiuuuuw siger Mailo , lige en dame efter hans smag *Gg*

  Og du kan tro jeg har husket at nusse mine elskede kræ i dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - ja jeg tænkte det nok Rikke ;) Mailo han kommer bare. Mon ikke han skulle et smut på damebesøg og flirte lidt? ;) Jeg tror de ville være et kønt par ;)

   Godt du også har husket at nusse om dine kære små. Det er SÅ vigtigt, at give al den kærlighed de giver os - retur igen.

   Slet
  2. Han ville elske at flirte med skønne Chillum , artsfæller er trods alt de lækreste :-)

   Jeg de giver så uendelig meget glæde og kærlighed til en de små, og får mindst ligeså meget retur.. Der er da ikke noget mere hyggeligt end at putte på sofaen:-) Vi har også gået en ekstra lang tur i det skønne vejr i dag :-)

   Hvordan går det egentlig med Chillums ben?

   Slet
  3. Haha, det var lige det jeg tænkte ;)

   Åhh det med gåturen misunder jeg jer godtnok for, for det kan vi endnu ikke med den lille chillum. Hendes ben heler, men det går meget meget langsomt, netop fordi det er anden gang der er brud herpå. Man siger at man har ét forsøg til at sætte sådanne brud sammen og hvis man er meget heldig, så har man to forsøg. Det eneste problem der er ved andent forsøg er, at det går meget langsomt, så vi tager stadig én dag ad gangen. En ting er dog sikkert, og det er at det går fremad og den rigtige vej, men det er en meget langsommelig process. Så vi tager os nogle korte, men rolige ture i arealet omkring os, og så bliver der brugt meget tid på altanen. :)

   Slet
 6. Hun er bare så lækker ;-) man kan ikke andet end at elske sine små kære venner. Min dejlige kat Figaro formår også hver dag at gøre min dag en tand bedre. Elsk på de kære små <3

  - Lærke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. oOoh yes Lærke - Lækker er nemlig det helt rigtige ord. Og hvis man mangler bevis på, at dyr også har personlighed, så er det her da vist et ret godt bevis ;)

   iiih - Figaro. Bare navnet får jo enhver dyreelsker til at falde pladask allerede :) Åh ja - SÅ meget elsk på de kære små. Der burde være en "kæledyrets-dag" :D

   Slet
 7. ELSKER ELSKER ELSKER de billeder .... det er squ ellers svært at fotografere dyr! Og jaaaa, mine misser er også blevet forkælet. Hver dag en lille portion frisk optøede rejer. Og min hankat Emil spiser naturligvis IKKE de billige fra Netto. Kigger HELT trist på dem, hvis de er små og uden saft og kraft. Kun dem fra Irma eller de store kutterrejer!!! Og de skal falde på slaget 18 hver dag!!! Han kan klokken ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ligesom jeg selv gør det :) Man kan da ikke andet end at smile lidt over dem :)

   Hahah, hold da op for nogle divaer du også har dig i huset ;) At Emil kun vil have de "gode" rejer er da klart - de er jo ikke dumme de kære små :D hahahaha. Det med klokken er så alligevel lidt vildt ;)

   Slet
 8. HAHA, hvor er hun sød <3

  SvarSlet
 9. Ej hvor er hende Divaen simpelthen bare skøn! :)
  Super godt fanget med kameraet - hun er jo den rette model hund ;)
  Håber I hyggede jer i solen og at I nyder den i dag - hvor heldig er vi lige med vejret!? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen hun er og bliver bare forrygende dejlig :) MIn lille prinsesse, og ja - hun er mega modelhund. Det er som om hund ved, at så snart jeg finder kameraet frem, så skal der poses ;)

   Jeg har desværre ikke nydt solen meget idag - kun her til aften, da jeg jo har været på job og stået indelukket hele dagen. Jeg kan heldigvis nyde solen hele dagen i morgen, hvor en fridag har sneget sig ind :) OG JA - vi er da bare MEGA heldige med vejret! HAPS!

   Slet
 10. Elsker indlæggene med den bette vaps! :) Og hvor er hun bare skøn - og du har fået en del gode billeder med hende :)

  Kenzo bliver møgforkælet hver dag, så selvfølgelig har han fået kram og er nusset om <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Malene :) Jeg elsker dem også ret meget selv, og ja - man kan sige meget om den bette skid, men hun er sælme fotogen ;) Haha.

   GODT, sådan skal det også være. De små skal forkæles så det står ud af begge ører, hvilket også er ved at være en kende tydeligt, på min efterhånden ret fede flæske-bimse ;)

   Slet