onsdag den 23. maj 2012

Jeg drømmer om

- rigtig mange ting


Men en af drømmene må absolut være, at eje et helt og gennemført "Black Fluted Mega" stel til 12 personer  :) Altså jeg kan også sagtens nøjes med 6 eller 8 personer, men 12 så er det vist for alvor gennemført, selvom jeg så stadig ikke engang kan dække op til min store og dejlige familie) :)

I hvert fald var det ikke nemt at holde mundvandet inde, da jeg den anden dag nuppede dette smækre katalog med hjem fra Kop&Kande. Hold nu fast, hvor har jeg langt igen med min samling, som jo "kun" består af det store ovale fad, hvis jeg skal samle ind til 12 personer - men hey, så er det jo altid nemt at finde på gaveønsker ;)

Er du ligesom mig, også faldet for Royal Copenhagens Megamussel - og i så fald hvilken farve?

16 kommentarer:

 1. Er så helt bestemt også blevet dybt forelsket i deres "MEGA" stel - jeg napper dog den klasiske blå.
  Og for at det ikke skal være lyv så har jeg også kun en del (endnu) nemlig det store ovale fad :)som min mand gav mig i 9 års bryllupsdagsgave for et par måneder siden.

  Hilsen
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Den klassiske blå er også smuk, men med min kærlighed til sort og hvid, så skulle det være den sorte ;) måske også lidt fordi, at den er mere speciel end den klassiske blå :) Orrk, jamen det var jo også en ret så lækker gave, hva? :) Vi må på sparevognen, så vi kan få noget mere til samlingen ;)

   Slet
 2. Hej Kristine!
  -Ja,jeg er også hooked på dette skønne stel,jeg samler det blå kan dække til 8 personer frokost/dybe/ middags og kagetallerkener samt 3 skåle + et par fade.Jeg mangler kaffekopperne.
  Jeg har samlet i 5 år nu og har fået en del i gave,men tager af og til en dyb indånding når jeg er i en isenkræmmerbutik og køber en enkelt del,på den måde virker det ikke så dyrt og uoverskueligt at få samlet stellet. Benyt dig af de gode tilbud,der er ofte 3 tallerkener for 2`s pris så er du godt igang.
  Et tip til opsparing som virker for mig;jeg tømmer ofte min pung for 10ere & 20ere og lægger i en krukke,det bliver nemt til en pæn slat og jeg mærker det ikke så meget-de kunne blive til tallekener? Når du går så højt op i at lave lækker indbydende mad vil du garanteret glædes over at kunne dække op med et stel som du er specielt vild med.
  Tak for god inspiration og altid flotte skarpe billeder,jeg følger dig dagligt.
  Hilsen Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Nej Nej Annette - der blev jeg da lige en smule lysegrøn af misundelise - gooosh! Ja du har ret - det er bare med at ønske sig det, og så købe en lille ting i ny og næ. HVor ser du de tilbud med 3 for to? Det synes jeg nemlig aldrig jeg er stødt på før?

   Haha - den med mønterne er da ret smart. Bortse fra, at jeg er ret god til at bruge mine mønter på kaffe i kantinen på sem :) Haha. Mindre kaffe og mere MegaMussel ;)

   Netop - jeg ville virkelig glædes ved, at kunne servere mad på det smukke smukke stel. Ooohj en drøm altsåååå!

   Velbekom da, og tak fordi du trofast følger med ;) Skønt både opskrifter og billeder kan inspirere lidt :)

   God aften til dig Annette :)

   Slet
 3. Jeg er SÅ enig med dig - gad virkelig også godt præcis det samme stel! Har bare ikke mere plads i mine skabe! Når man har min alder, så har man nået at falde over flere stel i sit liv:-) Thi hi. Men jeg tror jeg må eje lidt af det ... meeen forleden kom jeg så i tvivl. Jeg synes nu osse at Elements er fedt .....nå godt jeg ikke har råd lige nu, så er jeg da fri for den belastende beslutning ha ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh gud, så det er med den på? det er jo et luksusproblem ;) Køb mere stel og endnu et skab, så er den skid slået ;) Haha.

   Du har ret - elements er også mega fint, men føj en masse penge :O Pyyh og ja, haha, du er reddet for en dum dum beslutning ;) Godt penge ikke hænger på træerne hva? :D

   Slet
 4. Jeg elsker også at tage ind i Royal Copenhagens butik v. Storkespringvandet, og kigge på alle de flotte stel. Jeg forstår dog ikke, hvad der får folk til at købe en suppeterrin fra Flora Danica til kr. 121.000(!) Jeg har allerede termokopperne fra Hvid Riflet, og er blevet så glad for enkle stel, at jeg gerne vil samle på det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej nej, det ville jo aldrig gå :O Shit du er heldig at kunne gå ind i en fysisk butik og lure. Gud det ville hurtigt blive en dyr fornøjelse da :O

   Ejh, den der flora danica til så mange penge, er heller ikke lige noget jeg fatter et klap af? Så har man jo alt alt for mange penge, og burde istedet give et sort mega mussel stel til fattige mig :)

   Slet
 5. HELT ENIG med dig, vil så gerne eje et kompelt stel til 12 personer - også "Black Fluted Mega" :) Simpelthen så flot og elegant stel!
  Mm, måske vi en dag vinder i lotto ellers er gaveønskerne ihvert fald der de næste mange år - for mit vedkommende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. oOOh yes - det er også bare for lækkert :) Netop, elegant og flot, lige efter mit hovede.... Haha, jaja lotto eller julegave, mors dags, (fars dags), bryllups eller fødselsdagsgave - jojo, der er nok gaver at give ;)

   Slet
 6. Jeg syntes også det er så flot, jeg er dog mere det klassiske blå ... Faktisk har jeg skrevet det blå mega mussel stel på vores ønskeliste til brylluppet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det blå er også rigtig flot. Jeg tænkte bare, at jeg måtte være lidt anderledes, og da jeg synes det sorte er rigtig flot og elegant, så blev det sørme det valget landede på :) Uhaaa ja da - super god idé - og nemt for jeres gæster ;)

   Slet
  2. Haha, jaja nemt og nemt, har skrevet vildt mange ønsker på deb liste, haha.. Vores nummer 1 ønske er dog penge, så vi kan komme på bryllupsrejse :-)

   Slet
  3. Haha, jamen så er der i hvert fald noget at vælge imellem for gæsterne ;) Ork ja, bryllupsrejse skal der til ;)

   Slet
 7. Haha, åh, jeg kender det alt for godt, selvom man er på SU og pengene egentlig ikke er til det. Jeg samler selv på flere Royal Copenhagen stel (prinsesse, musselmalet, hvid riflet samt blå og hvid elements)- at begrænse sig, er en dyd, jeg ikke besidder :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ork for pokker da Anne - det er jo også et vanvittigt projekt du har gang i der så :) men nej, jeg kan høre du har et problem med begrænsningerne der ;) haha.

   Slet